02/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZAVIRITE U DOM SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ovde je glumica odrasla sa sestrama, porodična kuća u Leskovcu ovako izgleda!

ZAVIRITE U DOM SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ovde je glumica odrasla sa sestrama, porodična kuća u Leskovcu ovako izgleda!

Foto: Instagram.com

Topao kutak namenjen petočlanoj složnoj porodici, prepun predivnih uspomena je dom Slobode Mićalović u Leskovcu. Glumica je odrasla sa dve sestre starijom Mirjanom i mlađom Draganom, a period detinjstva i rane mladosti pamti po slozi, miru i i beskonačnoj ljubavi koju su roditelji sa njom i sestrama nesebično delili.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

 

Dolazak u Beograd zbog studija i napuštanje rodnog grada dramskoj umetnici  teško je pao jer je tamo osim porodice, ostavila i brojne prijatelje. U par narednih godina, dosta toga se, u tom segmentu promenilo. Društvo se raštrkalo svuda po svetu, dok su obe sestre i majka sreću pronašle kraj nje u srpskoj prestonici. Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, danas je iz tog razloga prazan, a to kako je izgledao, ostalo je zabeleženo na fotografijama koje tri sestre i majka rado danas gledaju u starim albumima i prisećaju se lepih događaja. Uspomene vezane za Slobodinog oca, glumca Dragana Mićalovića posebno su im drage kao i one koje se tiču proslava rođendana i slava.

Slobodina mlađa sestra, takođe glumica Dragana Mićalović nedavno se prisetila upravo jednog takvog momenta i podelila ga sa pratiocima na „Instagramu“, a tu se moglo videti kako dom Slobode Mićalović u Leskovcu izgleda ili bar kako je nekada izgledao. Prvo što su fanovi sestara Mićalović primetili jesu prugaste tapete u dnevnom boravku, dugačaj trpezarijski sto, kauč na razvlaćenje i bela komoda na kojoj stoji televizor. U kadru je i Slobodina i Draganina majka Milica koja pozira kraj slavske sveće i kolača, spremna da dočekuje goste.

Foto: Instagram.com printscreen

Sloboda Mićalović Instagram

 

Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, bar dok su Mićalovići živeli u njemu, bio je prijatna nekretnina u kojoj je ljubav imala glavnu reč.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);