25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZASEVALI OŽILJCI ANELI AHMIĆ! Bivša elitarka slučajno pokazala tragove – OVO ĆE JOJ OSTATI ZA CEO ŽIVOT?!

ZASEVALI OŽILJCI ANELI AHMIĆ! Bivša elitarka slučajno pokazala tragove - OVO ĆE JOJ OSTATI ZA CEO ŽIVOT?!

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka riajlitija „Elita 7“ pojavila se danas u Šimanovcima povodom snimanja emisije Amidži šou, u kojoj će gostovati elitari i bivši zadrugari.

Foto: INFO

Aneli Ahmić

Aneli je izrazila svoje nezadovoljstvo nesnosnom vrućinom, što nije iznenađujuće s obzirom da je danas jedan od najtoplijih dana u godini. Njeno pojavljivanje na snimanju emisije nije prošlo neprimećeno, budući da je privukla pažnju svojim izgledom i prisustvom pored ostalih poznatih i dragih ličnosti.

 

Žuta haljina koju je nosila isticala je njenu eleganciju i stil, čime je dodatno doprinela atmosferi događaja. Mediji su brzo reagovali na Anelino pojavljivanje, ističući kako je njen dolazak bio jedan od glavnih momenata današnjeg snimanja.

Foto: INFO

Aneli Ahmić

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju našeg objektiva su ožiljci koje je Aneli ima u predelu grudnog koša.

Iako izgledaju zabrinjavajuće, po svemu sudeći, to su ožiljci od ugradnje silikona.

Ugradnja silikona u grudi najčešće podrazumeva postavljanje silikonskih implantata koji se mogu staviti ispod mišića, ili ispod mlečne žlezde. Hirurško povećanje grudi je procedura koja traje u proseku oko 2 sata i može da se izvede ugradnjom silikonskih implantata.

Mnoge žene vole da im grudi izgledaju skladno i da zadovoljavaju njihovu ženstvenost. Generalno, obim kukova i obim grudi treba da budu iste ili slične veličine. Ali prilikom uvećanja dojki psihološko zadovoljstvo i želja same pacijentkinje je presudna u određivanju veličine dojki.

Problem su uglavnom nerazvijena veličina dojki ili kod nekih žena često nakon gubitka težine, porođaja ili kao rezultata starenja, dolazi do gubitka volumena i promene oblika dojki.

Hirurzi govore da povećanjem grudi implantima može se povećati veličina i oblik dojki koji će odgovarati konfiguraciji vašeg tela, a koje ste vi oduvek želele.

BONUS VIDEO: