24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŽANA OPLELA PO VEZI ŠA I MIONE! Misli da je veza sa farsa, tresli se zidovi Bele kuće!

ŽANA OPLELA PO VEZI ŠA I MIONE! Misli da je veza sa farsa, tresli se zidovi Bele kuće!

Učesnica Elite Žana Omnija kaže da je veza repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović farsa, da tu nema iskrene ljubavi i da je pitanje koliko će sve da traje pred kamerama. Ona je potom pomenula i Stanislava, za kog tvrdi da se nije skroz ohladio kada su emocije prema Jovanovićki u pitanju.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

 

– Što se tiče Mione i Stanislava mislim da njihova emocija nije završena, on bi njoj oprostio sve što je uradila to vidim po njegovim komentarima, samim tim što je rekao da njihovu vezu gleda kao obdanište, tako da stičem utisak da jeste ušao kako bi je vratio. Ja sam stekla utisak da bi on njoj oprostio pošto nisu imali odnose ona i Ša, ja mislim da su Ša i ona mnogo sličniji nego što ste ti i ona, nekako me uopšte nije ubdeio da ne želi kontakt sa njom, itekako vidim da ulazi u verbalne kontakte sa Ša, sigurna sam u to da bi joj prešao preko svega. Što se tiče pogleda na svet totalno sam saglasna sa tobom i razumem kakav život vodiš. Što se tiče Maje imamo korektan odnos, pokušala je na početku da igra rijaliti sa mnom ali sam saznala da je to iz razloga što joj se nisu svidela neka moja izlaganja, meni je ona draga nije me nikad uvredila, ne razmišljamo isto i to je okej, ne sviđa mi se što ćuti ljudima kojima ne treba da ćuti, ostaviću Maju – rekla je Žana, a Ša se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

Muka mi je da svi komentarišu to da li ćemo Miona i ja da uspemo, ali razumem. To je rijaliti i svi moraju da iznesu svoje mišljenje. Svakako samo mi znamo šta je istina. 

BONUS VIDEO: