13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŽANA NABOLA JELENU PESNICOM: Hitno morala u Urgentni, snimak TUČE će završiti u POLICIJI!

INFO

Na žurki povodom kraja „Elite“ došlo je do žestokog obračuna između Žane Đorđević i Jelene Marinković. Naime, Žana je zabola Jelenu pesnicom, što je šokiralo sve prisutne.

Dok su sedeli sa nekadašnjim cimerima, Ivan Marinković je prišao Jeleni, a tada je otkriveno da Jelena hitno mora da ide u Urgentni centar, jer ju je Žana udarila šakom.

Foto: INFO TV

Posle incidenta sa Žanom, Jelenu je provocirao i Ivan Marinković

Jelena je iznela detalje o incidentu, ističući da snimak koji je poslat nije jasan, ali da je nasilje nad njom očigledno. Odlučna da reši situaciju, Jelena je najavila odlazak u Urgentni centar, uz poruku da želi da policija reaguje na napad.

INFO

Foto: printscreen/instagram

Žana Omnia i Jelena Marinković tukle su se i u rijalitiju

Nakon šokantnog napada, Marinkovićka je ostala uzrujana, ali je ipak progovorila pred kamerama o onome što se dogodilo. Iznela je optužbe na račun Žane i njenog bivšeg muža, ističući da je bila u strahu i da želi da policija interveniše. Sve ovo je dodatno uzburkalo već napetu atmosferu na žurki.

Poslali su mi klip, ne vidi se sve, blurovano je. Idem ja da me neko odveze na Urgentni. Samo da obujem patike i krećemo. Nabola me je pesnicom – rekla je Jelena, dok ju je Ivan provocirao.

Je l’ si srećan što me je udarila ova – pitala je Jelena.

Gde ti je sad dečko? Taj čovek koji je šutirao Beku, on šalje storije i priznaje da je šutirao psa – rekao je Ivan.

Ajde, pijan si, smiri se – odbrusila mu je Jelena.

Incident na žurci povodom kraja „Elite“ ostavio je prisutne u šoku, a Jelenina odlučnost da se obrati policiji pokazuje ozbiljnost situacije. Dok javnost i dalje čeka razvoj događaja, ovaj incident je podigao mnogo prašine i pokazao ozbiljnost problema nasilja i pretnji.

BONUS VIDEO: