28/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZALJUBIO SE DO UŠIJU:Više ne mogu da se kriju! Siner uvhaćen sa lepom Ruskinjom kako se kupaju i uživaju (FOTO)

ZALJUBIO SE DO UŠIJU:Više ne mogu da se kriju! Siner uvhaćen sa lepom Ruskinjom kako se kupaju i uživaju (FOTO)

Nova ljubavna romansa u svetu tenisa, Janik Siner se do ušiju zaljubio u Anu Kalinskaju i to više ne krije.

Spekulisalo se prethodnih meseci da su visoki Italijan i lepa Ruskinja u vezi. Viđani su zajedno na Vimbldonu, gde su vreme provodili zajedno. Ona je pratila i gledala njegove mečeve, on njene. I na tome završavalo, uz poneki zajednički izlazak u kafiće na Vimbldonu.

Ali, italijanski paparaci su ih uhvatili na delu i to na letovanju. Srećni par Janik Siner i Ana Kalinskaja otišli su na Sardiniju, ubeđeni da ih tamo neće pronaći novinari i fotoreporteri. Ali…

Italijanski mediji pišu da su Siner i Kalinskaja danima bili špijunirani i slikani, na plaži, u restoranu, čak i na ulici. Nijedan detalj njihove veze nije mogao da promakne italijanskim paparacima. Uhvaćeni su čak i kako razmenjuju nežnosti i kako se kupaju na plaži Porto Červo.

Janik Siner trebalo je ove nedelje da učestvuje na turniru u švedskom Bastadu, ali je odlučio da sa svojom dragom odmara na Sardiniji.

– Moj tim i lekari su me savetovali da se odmorim i oporavim, kako bih bio spreman za Olimpijske igre – napisao je Siner na društvenim mrežama.

Ana Kalinskaja prošle godine flertovala je sa Nikom Kirjosom. Sa druge strane, italijanski mediji pišu da je dugajlija iz Južnog Tirola Janik Siner zbog lepe Ruskinje, raskinuo sa svojom bivšom devojkom Marijom Bračini, manekenkom i influenserkom.

Autor: Dalibor Stankov