19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZADRUGARSKA SVADBA OD 10.000 EVRA: Ovo su svi detalji GALA VENČANJA Milice Kemez i Bore Santane!

INFO

Večeras je poznati voditelj Milan Milošević priredio glamurozno slavlje povodom svog 47. rođendana, a među prvima koji su stigli na proslavu su bili voditelji i par iz „ZadrugeMilica Kemez i Bora Santana, koji će uskoro da stanu na ludi kamen i ovekoveče svoju ljubav. 

Milica se pred kamerama odmah pohvalila kako je Bora smršao, a onda su otkrili da su voditelju kao poklon doneli kovertu. 

Bora je na autofagiji. Smršao je pet kilograma za nedelju dana. Poslušao me je i smršao je – rekla je Milica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Kemez i Bora Santana na proslavi rođendana Milana Miloševića

Večeras nećemo ništa jesti, poslednji obrok nam je do 19h. Malo ćemo popiti samo. Došli smo na rođendan kod našeg Milančeta, biće dobra žurka, on je pravi domaćin. Doneli smo kovertu, nije nam on bilo ko. On se oseća ko milioner i ja mu želim svu sreću – dodao je Bora.

Kako njih dvoje spremaju veliko venčanje, sada su konačno progovorili o svim detaljima.

Sada je već gusto, ostalo je još malo vremena. Trema mi je zbog venčanice. Venčanicu šije svetski dizajner, po mojim kreacijama. Putujemo 20. na probu, pošto on nije iz Beograda. Biće posebna kombinacija, kakvu još niko nije video – rekla je Milica.

INFO

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana

Ja još nisam video venčanicu, ne znam šta da vam kažem – dodao je on, a onda je Milica obelodanila još detalja:

Bora je zadužen za atmosferu i muziku, a ja za estetski deo. Ne bih da pričam o ciframa, ali sa najnormalnijim nekim dekoracijama košta oko 10.000 evra, a naša će biti mnogo skuplja – rekla je ona i dodala:

Posle venčanja ću iznajmljivati moju venčanicu i tako ću vratiti uložen novac.

BONUS VIDEO: