13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZADRUGARKA OPERISALA POLNI ORGAN PRED „ELITU 8!“ Sklonila pokrivač, pa zanemela od šoka!

ZADRUGARKA OPERISALA POLNI ORGAN PRED "ELITU 8!" Sklonila pokrivač, pa zanemela od šoka!

Bivša učesnica rijaliti programa „Zadruga“, Deniz Dejm, izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima objavom fotografija iz bolničkog kreveta u Istanbulu. Na jednoj od fotografija može se videti njena ruka s infuzijom, dok je na drugoj usnimila video poruku za svoje fanove, otkrivajući da se priprema za operaciju.

– Pozdrav iz Istanbula, ja se spremam na operaciju. Vidite, evo, bez mejkapa sam, mnogo su mi suva usta – rekla je ona na Instagramu. 

Kako niko nije znao o čemu je reč, šta se sada desilo Deniz, zadrugarka je odlučila da u narednom snimku objasni objasni sve:

– Dooobar dan, sve je prošlo odlično, ali niko nije pogodio šta sam ja to radila… Ja sam uradila Barbi pi*kicu… Ne znam da li će me bipovati zbog ovoga, breskvicu… Uau – rekla je Deniz Dejm i podigla pokrivač.

– Spremna za Elitu 8 – glasio je opis ovo snimka.

Ova kontroverzna rijaliti-zvezda nedavno je takođe podelila vest o prekidu trudnoće. Njen postupak abortusa pokrenuo je brojne diskusije među javnošću, ali Deniz je odlučno stala iza svoje odluke. 

– Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten! Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram „stori“, jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: „Je l’ se ti zaje*avaš sa narodom ili je to stvarno“? Mislim se, ko bi se tu zaje*avao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: „Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom“… Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začela – navela je ranije, spomenuvši i da su se opustili jer su „uradili sve testove na bolesti“. 

BONUS VIDEO: