03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZA SEDAM DANA BILA SA TROJICOM! Maja REKORDERKA, menja muškarce KO ČARAPE, a ovo je spisak njenih „ŽRTVI“

ZA SEDAM DANA BILA SA TROJICOM! Maja REKORDERKA, menja muškarce KO ČARAPE, a ovo je spisak njenih "ŽRTVI"

Maja Marinković nije uspela pošteno ni da se raspakuje na imanju u Šimanovcima, a već je uspela da zavede trojicu. Sevsna da muškarci u Beloj kući balave za njom, koristi ih kako samo ona, te ih menja ko čarape. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Naime, starleta koja je pre nedelju dana na bombastičan način ponovo postala deo „Elite“, rešila je da pomuti razum svim muškarcima koji se nalaze u rijalitiju. Na listi njenih žrtava zauvek je njen bivši momak Marko Janjušević Janjuš, a, odmah za njim tu je njegov zemljak, Nikola Bukilić, kao i Mensur Ajdarpašić. Prve večeri kada je ušla uspela je da rasturi ljubavni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića, a onda se bacila na ovu dvojicu.

Ako ti treba bilo kakav savet, javi mi. Nikada nećeš prestati da me voliš, ubeđena sam. Guzu sam uradila kako ti voliš, znam da ne možeš da mi odoliš – rekla je Maja svom sadašnjem-bivšem ljubavniku Janjušu sa kojim je iste veceri imala odnose u skrivenom delu Bele kuće.

Odmah nakon njega Maja je ponovo uspela da zavede Mensura, koji je pohvalio njen novi izgled. Sve se desilo na jednoj žurki kada je starleta navalila na bivšeg i naterala ga na poljupce.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur

Mensi, pa ne možeš ti meni da odoliš, daj ne foliraj se. Poljubio si me, sad si slobodan. Neću nikom reći – rekla je Menusru Maja, zbog cega se on našao u šoku, budući da su i prošli put par dana bili u aferi i ona ga je šutnula.