26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZA KOSTU SAM PREDLOŽILA STRUČNO LICE! Razredna dečaka-ubice savetovala Miljani da sinu POMOGNE – isplivali novi detalji sa suđenja Kecmanovićima!

ZA KOSTU SAM PREDLOŽILA STRUČNO LICE! Razredna dečaka-ubice savetovala Miljani da sinu POMOGNE - isplivali novi detalji sa suđenja Kecmanovićima!

Roditelji Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar“ i usmrtio devetoro dece i čuvara škole, rekli su juče da neće svedočiti u postupku koji su protiv njih pokrenuli roditelji ubijene Adriane Dukić (14).

– Moji klijenti su doneli odluku da neće davati iskaz u ovom postupku. Oni su tako odlučili jer nisu u stanju da ponovo govore o svemu – rekla je advokatica Marina Ivelja, koja zastupa Kecmanoviće.

Zastupnica oštećene porodice Dukić, Snežana Dunjić istakla je da se u ovom slučaju oni predstavljaju kao žrtve, što nikako nisu.

– U ovom postupku se dobro zna ko je žrtva, ko je počinilac, a ko uključen u zločin, zato ne treba mešati teze – rekla je advokat Dunjić i dodala:

– Ovo je ponovo šikanozno ponašanje odbrane koja je prošli put tražila odlaganje njihovog saslušanja i sada govore uopšte neće svedočiti. Porodica Kecmanović svojim ponašanjem samo produbljuje i povećava duševnu bol roditelja ubijene dece.

Foto: INFO

Razredna Koste Kecmanovića

U ovom slučaju je svedočila Kostina bivša razredna Nada R. B. koja je istakla da sa njim nikada nije imala problema, ali da joj se činilo da je nastavnike gledao “sa visine“.

– Pristojan je dečak, voleo je da učio, družio se, jedino u komunikaciji sam nekada sticala utisak da nas gleda sa visine. Kad na času postavi pitanja koje počinje sa „a zar nije to ovako“, ali ako bi se pokazalo da nije u pravu on bi se izvinio – rekla je ona i dodala:

– Majka Miljana mi je jednom došla i rekla da je zabrinuta za sina jer je videla da mu nije pravo što ga drug nije pozvao na rođendan, a to je bilo pre nego što je prešao u drugu smenu, zato sam joj rekla da zbog promene okruženja koja mu možda predstoji ipak treba da popriča i sa nekim stručnim licem, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO