23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

vuk kostic priroda vikendica mokra gora zivotinje

vuk kostic priroda vikendica mokra gora zivotinje

Popularni glumac Vuk Kostić svaki slobodan trenutak provodi u prirodi, a poznato je da uživa u lovu i ribolovu, što je njegova velika strast pored glume. Iako je rođen u Beogradu i ceo život provodi na Vračaru, Vuk često voli da „pobegne“ u divljinu i uživa svim čulima. Zato je sebi stvorio mali raj na Mokroj Gori, koji rado posećuje. 

Nedavno je spas od vrućine pronašao baš tu, u kućici od drveta. Kostićeva strast prema prirodi i životinjama nije samo površna. Njegova vikendica, koja mnogima liči na lovački dom, ukrašena je životinjskim krznom. Glumac provodi većinu vremena sa svojim kućnim ljubimcima, koje opisuje kao „prave prijatelje“.

 

 

Ako prođe autoput do Užica, eto mene na Mokroj Gori da živim i da odatle putujem na predstave u Beograd – izjavio je Kostić, pokazujući svoju spremnost da se potpuno preseli iz grada.

Glumac je inače nedavno istakao koliko je vezan za prirodu, iako je rođen u centru Beograda.

 

 

Ja sam u stvari ribar zarobljen u telu umetnika. Iako sam rođeni Beograđanin, Vračarac, u srcu sam uvek bio neki kauboj, montanjar… Tako sam sebe doživljavao. Video sam sebe kao outdoorsmana, onog koji se bavi napolju nečim, iako sam gradski dečak – izjavio je Vuk za TV Ekran.

Inače, Kostić je sinoć poslednji put u ovoj pozorišnoj sezoni odigrao predstavu „Dečije povrede“ u Narodnom pozorištu u Beogradu, zajedno sa svojom partnerkom na sceni Slobodom Mićalović. Ova crnohumorna komedija jedna je od najpopularnijih predstava na domaćoj sceni.

 

 

BONUS VIDEO: