03/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

VUČIĆ JE VEĆ JEO PARIZER: Prozivaju ga zbog ovoga, ali lider Srbije već dokazao da je deo naroda!

VUČIĆ JE VEĆ JEO PARIZER: Prozivaju ga zbog ovoga, ali lider Srbije već dokazao da  je deo naroda!

Kada je predsednik Vučić rekao da će parizer da pojeftini, zli jezici su jedva dočekali da se uhvate za nešto čemu će se smejati, te su shvatili to kao da se šali sa narodom.

Ono što su, izgleda, smetnuli sa uma je da je predsednik još odavno objavio fotografiju na kojoj seče parizer zajedno sa ministrom Tomislavom Momirovićem i Zoranom Drobnjakom.

Na ovaj način, predsednik je još jednom pokazao da stoji uz svoj narod i da jesti parizer nije sramota. On je takođe još jednom dokazao da je stajao uz srpski narod i kad su vremena teška. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

On je tako odgovorio na prozivke iz opozicije na konto nižih cena koje će od srede biti u prodavnicama, kao i urednika NIN-a, Milana Ćulibrka, koji je rekao da predsednik Srbije prvi treba da pojede parizer, koji će biti jeftiniji.

– Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak – rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);