08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VRELA AKCIJA USRED BELA DANA: Anđelo i Anita se zaigrali pod jorganom, sve se TRESE!

INFO

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su par u „Eliti“ koji ima najviše svađa sa drugim cimerima, zbog čega publika na društvenim mrežama i smatra da mesecima opstaju zajedno. Njih dvoje su imali nekoliko ozbiljnih turbulencija, tokom kojih su bili na korak do raskida, ali su ipak uspeli da ih prevaziđu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Njih dvoje su više puta rekli kako vešto skrivaju svoje vrele akcije i da su pronašli način da se to ne vidi, iako su redovno intimni već mesecima. Anita i Anđelo trenutno borave u kući Odabranih, a po svemu sudeći uspeli su da ugrabe trenutak da se opuste i razmenjuju nežnosti. 

Njihov jorgan se ozbiljno pomerao, zbog čega mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da su imali vrelu akciju i to dok su u sobu opaljena svetla, a iako nije došlo do konkretnog čina, po svemu sudeći bilo je bar intimnih dodira i razmenjivanja nežnosti. 

Inače, Anđelo i Anita poslednjih dana ponovo ratuju sa njenom još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom, koja je tokom jednog od brojnih sukoba iznela šok detalje na račun majčinstva Stanojlovićeve. 

Tebi je preči Anđelov ku**c nego da odeš kod Alekseja u Kruševac…Ako si videla da će biti tužba, da majka neće da ti čuva dete, što si izabrala da uđeš u rijaliti?! Što ne misliš na dete?! Aniti je preče bilo da uđe ovde, da mene ne pusti da uđem ovde, to je bio problem – rekla je Matora.

BONUS VIDEO: