08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VOZI SA ANĐELIMA, BRATE MOJ“! Potresne poruke neutešnih prijatelja nastradalog bajkera iz Grdelice: „Možda je život hteo da tvoj kraj bude baš ovakav

"VOZI SA ANĐELIMA, BRATE MOJ"! Potresne poruke neutešnih prijatelja nastradalog bajkera iz Grdelice: "Možda je život hteo da tvoj kraj bude baš ovakav"

Grdelica je u šoku nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je preminuo Stefan Stojanović Džadža, poznati bajker i vlasnik jednog kafića u centru grada. Prijatelji, porodica i meštani teško podnose vest o njegovoj smrti, a društvene mreže preplavljene su potresnim porukama i fotografijama koje opraštaju od voljenog Stefana.

Bio si divan čovek, dobar prijatelj, a meni je žao što su otišao u nepoznato, ali znaj… nikada te nećemo zaboraviti, dobri naš i hrabri bajkeru. Možda je život hteo da tvoj kraj bude baš ovakav – na motoru – glasio je jedan od komentara.

Prijatelji Stefana Stojanovića Džadže se emotivno opraštaju od njega na društvenim mrežama, deleći brojne potresne poruke i fotografije. Njegova strast prema motorima i brza vožnja bili su neizostavan deo njegovog života, a ovi oproštaji svedoče o dubokom uticaju koji je ostavio na svoje bližnje i zajednicu.

Nisi zaslužio ovo brate! Vidimo se na boljem mestu. Putuj sa anđelima – piše u jednoj od poruka, a potom je jedan Stefanov prijatelj objavio takože, njegovu fotografiju na motoru:

 Vozi sa anđelima, brate moj dobri. Počivaj u miru brate moj, vozimo se opet na nekom boljem mestu.

Tragična nesreća na putu između Grdelice i Kopaonika

Nesreća se dogodila na auto-putu kod Doljevca, prilikom povratka sa Kopaonika, gde je Stefan bio sa prijateljima bajkerima. Iako su vremenski uslovi bili loši, Stefan je nastavio da vozi uprkos upozorenjima prijatelja da to nije bezbedno. Sumnja se da su upravo vremenski uslovi doprineli njegovom padu sa motora i tragičnom ishodu.

Osumnjičenom vozaču kombija, D. Đ., određeno je zadržavanje do 48 sati, dok nadležni organi sprovode istragu o svim detaljima ove nesreće. Njemu se na teret stavlja teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a istraga će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove tragične smrti.

Stefan Stojanović Džadža – voljeni bajker i vlasnik kafića

Stefan Stojanović Džadža, osim što je bio strastveni bajker, bio je i vlasnik jednog poznatog kafića u centru Grdelice. Njegova ličnost ostavila je dubok trag u zajednici, što se može videti kroz brojne oproštajne poruke i fotografije koje kruže društvenim mrežama.

BONUS VIDEO