31/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„VOLELA SAM OŽENJENOG, BILA SAM OSUĐENA“: Milena Ćeranić prvi put ogolila dušu, nakon rijalitija se povukla u četiri zida!

"VOLELA SAM OŽENJENOG, BILA SAM OSUĐENA": Milena Ćeranić prvi put ogolila dušu, nakon rijalitija se povukla u četiri zida!

Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju.

Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog – rekla je pevačica za K1.

Milena Ćeranić bila je učesnica rijalitija „Farma“ zajedno sa tadašnjim momkom Nemanjom Stevanovićem, ipak, rijaliti joj nije ostao u dobrom sećanju.

Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa „Farme“, jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim, jedino o Žiki nemam lepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao – rekla je Milena i otkrila, kako reaguje na izdaju bliskih ljudi.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);