03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VODITELJI PINKA SE POSVAĐALI UŽIVO U PROGRAMU: Usledio hitan PREKID emisije, NAPADNUTA Jovana Jeremić! (FOTO)

Vesti

Uzbudljive scene odigrale su se danas u studiju televizije Pink, kada se popularna voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, suočila se sa svojim kolegom, poznatim crnogorskim voditeljem Božom Dobrišom, a zbog njihove rasprave uživo u programu, emisija je morala nakratko biti prekinuta.

Zašto ti mene nisi voleo? Zašto si ti mene ogovarao i ružno izjavljivao o meni? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti – nizala je nimalo prijatna pitanja Jovana.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Zbog toga što ti ne želiš da radiš na tim jahtama ono što one žele da rade. Hoćeš da budeš poput pevačica da pored tebe bude hiljadu kretena što pored svojih žena još nešto bi sa strane za čas? – poptuno otvoreno joj je rekao Božo.

Ne želim – rekla je Jovana, a Božo koji je poznat po lapsusima i zaraznom smehu je otkrio još jedan nepoznati detalj o svojim koleginicama.

Vesti

Foto: printscreen/RTV Pink

Božo Dobriša

Postoji voditeljka koja nije platila račun 80 evra – rekao je Boža u „Novom jutru“.

Podsećanja radi, nije tajna da između Jovane Jeremić i Bože Dobriše postoje nesuglasice. Naime, popularno lice crnogorskog izdanja RTV Pink je javno priznao da ga Jeremićeva nervira, navodeći primer kada je ona dobila stan za pet dana, što je izazvalo njegovo negodovanje.

Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio – rekao je Božo u emisiji „Amidži šou“, a Jovana je nakon njegovog gostovanja izjavila da ne poznaje svog kolegu sa primorja:

Vesti

Foto: printscreen/RTV Pink

Božo Dobriša i Jovana Jeremić

– Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično – rekla je Jovana nedavno.

BONUS VIDEO: