18/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VIŠI RANG, NOVI IZAZOV I DRUGAČIJA ULOGA: Stojićević je spreman da pomogne!

INFO

Igraće se u Goloboku i u predstojećoj sezoni Podunavska okružna liga, čelni ljudi kluba su ozbiljno shvatili prošlosezonsku situaciju, i tokom leta se radilo na jačanju igračkog kadra.

Prvenstvo startuje ovog vikenda, voljom kuglica sastav iz Goloboka na otvaranju nove sezone igra pred svojim navijačima protiv ekipe Petlić 2006 iz Smedereva. Navijači će u nedelju imati prilike da vide dosta novih lica u igračkom kadru, a jedan od novajlija stigao je i da pojača konkurenciju na poziciji „jedinice“.

Tridesetjednogodišnji Dalibor Stojićević dogovorio je sve sa ljudima iz kluba, i on će predstavljati osveženje na poziciji golmana u novoj sezoni. Stojićević je bivši čuvar mreže ekipa iz Katara, Sloge iz Lugavčine, BSK-a iz Brzohoda, Železničara iz Smedereva, Vihora iz Maljurevca, Mip Majdana iz Požarevca, Obilića iz Živice i još klubova iz Požarevačke opštine. 

INFO

Foto: FK Vojvoda Milenko

Vreme je za novi izazov u karijeri

Dalibor je za naš portal povodom novog igračkog angažmana poručio:

– Izabrao sam tim iz Goloboka zato što želim da se okušam u novoj sredini, i da zabeležim novo iskustvo u karijeri. Ekipa Pobede se takmiči u višem rangu u odnosu na klub iz mog prethodnog angažmana. Svideo mi se način rada svih u klubu, očekujem pozitivne rezultate i nadam se što boljem plasmanu na kraju sezone.

Stojićević će pored angažmana u prvom timu na mestu golmana, imati i obaveze sa mlađim selekcijama. Dalibor radi sa mladim golmanima u klubu, njegovo iskustvo kroz dosadašnju karijeru mu daje „prostora“ da dosta toga prenese mlađim generacijama. 

Pobeda (Golobok) – Petlić 2006 (Smederevo)

Nedelja, 25. avgust od 17 časova

Stadion u Goloboku

BONUS VIDEO: