23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VILE IM KOŠTAJU MILIONE, A HOĆE DA SE SELE VAN GRADA! Evo kako uživaju folker i njegova supruga! Od cifri će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

VILE IM KOŠTAJU MILIONE, A HOĆE DA SE SELE VAN GRADA! Evo kako uživaju folker i njegova supruga! Od cifri će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Folker Mile Kitić je nedavno najavio da napušta svoju velelepnu vilu na Lekinom brdu u Beogradu vrednu 550.000 evra. Razlog za selidbu je nedostatak privatnosti, što je navelo Kitića i njegovu suprugu Martu Savić da odluče da na svom placu na Avali izgrade novi dom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mile Kitić

 

Vila na Lekinom brdu predstavlja pravo remek-delo luksuza i elegancije. Sa eksterijerom u beloj boji, visokim zidovima i crnom ogromnom kapijom, vila se ističe između okolnih zgrada. Unutar vile, beli mermer dominira prostorom, pružajući osećaj elegancije i prostranosti. Pored bazena, vile poseduje i bilijar salu, ogroman garderober, kao i prostranu belu kuhinju. Specifikacija luksuza koji je par uživao u svom domu nije izostala, jer se spekuliše da su izdvojili preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

Foto: instagram.com

Marta Savić

 

I pored toga, Mile Kitić i Marta Savić su odlučili da na svom placu na Avali izgrade novi dom koji će im pružiti više privatnosti. Iako detalji o novoj kući još uvek nisu poznati, njihova odluka da se sele govori o njihovoj želji za mirnijim i privatnijim životom.

 

 

 

Nemam ja problem sa ovim što sada imam, nego mi je valjda s godinama došla i potreba da imam svoj mir. Nije to baš moguće u nekom gustom naselju. Sa svih strana buka, komšiluk i tako dalje. Drugo je kad gledate u zelenilo, mnogo je mirnije i to je sada ono što mi treba – rekao je folker nedavno za medije. 

 

 

BONUS VIDEO: