23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VERIO SE KUBURIN SIN! Ovako Aleksa izgleda, a evo u kakvom je odnosu s poznatim ocem!

VERIO SE KUBURIN SIN! Ovako Aleksa izgleda, a evo u kakvom je odnosu s poznatim ocem!

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić stavili su tačku na svoj brak tokom kojeg su dobili dvojicu sinova Aleksi i Vanju, a razlika između njih dvojice je čak 17 godina. Stariji Aleksa uskoro će osnovati svoju porodicu i stati na ludi kamen budući da se verio sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Kuburin naslednik se ne pojavljuje u javnosti i o njemu se malo zna. Naime, on je završio Elektrotehnički fakultet i s obzirom na to da se ne bavi javnim poslom Aleksa malo zna kako on izgleda.

 

 

Kubura je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa sinom, a veliki broj njih je istakao da Aleksa neodoljivo podseća na majku.

Kod ovako velike razlike imate zapravo dva jedinca, i svakim se bavite ponaosob. Prednost je to što sam imao prilike da proverim, kroz vreme, sve principe vaspitanja koje smo primenjivali kod Alekse i primenim ih ako treba modifikovane kod Vanje. Tu je uvek pomoć sada već odraslog, starijeg sina – rekao je svojevremeno, koji sa starijim sinom ima odličan odnos i jako su bliski.

Aleksa se ne tako davno verio, što je veoma obradovalo poznatog dramskog umetnika. O ovom važnom događaju Kubura je progovorio za medije. 

Aleksa ima 27 godina, on više nije dete. Živi sa svojom verenicom već četiri godine – kazao je Kubura tad, preneo je „Stori“.

 

 

BONUS VIDEO: