19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VERILA SE POZNATA GLUMICA: Nakon 6 godina veze spremna da stane na LUDI KAMEN!

VERILA SE POZNATA GLUMICA: Nakon 6 godina veze spremna da stane na LUDI KAMEN!

Frontmen grupe „Coldplay“, Kris Martin (47), nedavno je zaprosio glumicu Dakotu Džonson (35), koja je stekla popularnost ulogom u filmu „50 nijansi sive“. Par je pokušavao da zadrži ovu vest u tajnosti, ali su detalji ipak procureli u javnost.

Kako izvor navodi, Kris i Dakota su očarani jedno drugim od samog početka njihove veze, zbog čega je veridba bila neizbežna. Iako nisu u žurbi da planiraju venčanje, uživaju u sreći koju im donosi njihova veridba. Posebno zanimljivo je to što je Krisova bivša supruga, glumica Gvinet Paltrou, blagoslovila ovu vezu. U jednom intervjuu, Gvinet je istakla da je Dakota „divna, divna osoba“, što je retko kada se može čuti u vezi sa bivšom partnerkom.

Dakota i Kris su u vezi od 2017. godine, prekidali su 2019, a glasine o njihovoj veridbi počele su da kruže 2020. godine. Nedavno, glumica je odlučila da otvoreno govori o svojoj ljubavi u intervjuu za „Bustle“, što je izuzetno retko u svetu slavnih. Takođe, istakla je svoju ljubav prema Krisovoj deci, Eplu (19) i Mozesu (17), kao da su njena sopstvena.

Podsetimo, Gvinet Paltrou i Kris Martin bili su u braku od 2003. do 2016. godine, a glumica se 2018. udala za Freda Falčuka. Ova neobična dinamika između bivšeg para, Gvinet i Krisa, i njegove sadašnje partnerke, Dakote, privlači pažnju javnosti. Ipak, čini se da su svi uključeni pronašli način da podrže jedni druge i da održe pozitivne odnose, što je zaista pohvalno u današnjem vremenu.

BONUS VIDEO: