24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VERILA SE KAJA, PA POKAZALA BUDUĆEG MUŽA: Pevačica podelila srećne vesti, fanovi ne prestaju da komentarišu njenog novog izabranika!

Vesti

Popularna pevačica Kaja Ostojić nedavno je priznala javnosti istinu o novom dečku, pa naglasila da uživa u vezi i novoj ljubavi, a sada je na Instagramu podelila srećne vesti.

Popularna pevačica Kaja Ostojić nedavno je obradovala svoje fanove objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrila da se ponovo verila. Kaja je podelila srećne vesti na svom Instagram profilu uz fotografiju vereničkog prstena i emotivnu poruku koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Kaja Ostojić i njen partner romantičnu ljubavnu priču koja je sada dobila novi, presrećni nastavak. Njihova veza je oduvek bila predmet interesovanja javnosti, a sada kada su se ponovo verili, njihova ljubavna priča postala je još inspirativnija.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaja Ostojić

 

Nakon što je Kaja podelila srećnu vest na društvenim mrežama, obožavaoci su preplavili njenu objavu čestitkama i lepim željama. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog ove divne vesti, ističući kako Kaja i njen novi izabranik deluju kao savršen par i kako im žele sve najlepše u budućnosti.

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o njihovim budućim planovima. Sigurno je da će njihovo venčanje biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu domaće estrade, a očekujemo da pevačica otkrije nove detalje o njihovoj svadbi i zajedničkim planovima.

– „Čestitke“, „Sve najbolje, zaslužila si“, „Sve čestitke“ – glasili su komentari ispod fotografija, a ona je samo ostavila emotikon srca.

 

 

BONUS VIDEO: