18/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VENERA U STRELCU PUNI DŽEPOVE DO PUCANJA: Za ova 4 znaka parice će pasti s neba – svim mukama dolazi kraj!

Nakon boravka u tajanstvenoj, strastvenoj i mističnoj Škorpiji, Venera planeta ljubavi i novca prešla je u znak Strelca gde će boraviti do 11. novembra 2024. Ovo će biti vreme za avanturu, poplavu novih ideja, ali i finansijski prosperitet za četiri znaka horoskopa. U narednom periodu čeka ih novčani dobitak i puni džepovi. Kako najavljuju astrolozi njima će sve ići od ruke, a samo nebo im je granica.

Shutterstock

Vodolije očekuju neočekivani dobitak od porodice

 

Vodolija

Rođeni u ovom znaku mogu da očekuju neočekivane novčane dobitke posebno od braće i sestara. Primite ove poklone sa zahvalnošću. Pojedine Vodolije mogu konačno da reše problem porodičnog naslestva što će im takođe doneti ogroman novac. Boravak Venere u vatrenom Stelcu je idealno vreme za pokretanje porodičnog biznisa posebno ako planirate da se bavite, recimo, pravljenjem kolača. Jedan zaboravljeni porodični recept može vam doneti bogatstvo.

Blizanci

Planet ekspanzije Jupiter boravi u vašem znaku, doduše u retrogradnom hodu, ali vas to direktno povezuje sa tranzitnom Venerom u Strelcu kojim vlada Jupiter. To znači da zaboravljene ideje ili hobi koji ste nekad imali sada možete da oživite, jer će vam to doneti brdo para. Novi ljudi će doći u vaš život i promeniti vašu financijsku situaciju na bolje. Pokušajte da ih ne ocenjujete po izgledu, jer vas on može zavarati već sačekajte da ih suštinski upoznate i shvatite koliko vam mogu biti korisni.

Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Strelčevi će blistati i pokazati svetu nove ideje 

Strelac

Na listi onih kojima se smeši novčani dobitak i prosperite su naravno i Strelčevi. A kako i ne bi bili kad je upravo Venera u njihovom znaku. Savet je da budete i ostanete svoji, pratite sopstvene ideje i intuiciju. Vaše najblistavije osobine – znatiželja, avanturizam i otvorenost prema svetu i njegovim darovima dovešće vas do novog izvora prihoda. Nemojte se bojati da svoje ideje pokažete svetu. Budite iskreni prema sebi i drugima, jedino tako možete zauzeti pozicije koje vam odgovaraju. 

Jarac

Ako je neko zaslužio unapređenje i bonus onda su to Jarčevi. Svojim predanim radom uvek su ispred svih, pa je konačno došlo vaših pet minuta da zablistate u punom sjaju i budete nagrađene za svoje zalaganje. 

Racionalni Jarci ne vole da rizikuju, ali možda je vreme da isprobate nove poslovne metode? Razgovarajte s kolegama o mogućim inovacijama u poslovanje. Ukoliko ste vlasnik firme, što nas ne bi začudilo, angažujte nekog ko će vam iz drugačije perspektive pružiti ideje kako da unapredite poslovanje, piše Atma.hr. 

BONUS VIDEO: