08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Veliki šef SPREMIO KAZNE ZA NEPOŠTOVANJE! Zadrugari poskakali na noge, OPŠTA PANIKA u Beloj kući!

Veliki šef SPREMIO KAZNE ZA NEPOŠTOVANJE! Zadrugari poskakali na noge, OPŠTA PANIKA u Beloj kući!

Ovog kišnog jutra, atmosfera u Eliti počela je da se razbuktava oko podneva, dok su takmičari polako otpočinjali novi dan nakon turbulentne noći. Veliki šef je, kao i obično, odlučio da ih probudi uz zvuke energičnih hitova, čime je uspeo da ih razbudi iz dubokog sna i pripremi za sveže izazove.

Foto: RTV PINK printscreen

 

Poznato je da su pravila kuće takva da spavalice po pravilu dobijaju kaznu, te se zadrugari svakog jutra iznova „štrecnu“ da li su ustali na vreme.

Među prvima koji su se probudili i izašli iz svojih kreveta bila je Stefani Grujić, čiji je zarazan smeh odjekivao hodnicima. Sa osmehom na licu, Stefani je pokazala svoj karakterističan entuzijazam za novi dan u Eliti. Sa svakim korakom kroz dom, širila je pozitivnu energiju među svojim cimerima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita

Dok su se elitari bunovno razbuđivali, atmosfera u Beloj kući je postajala sve živahnija. Neki su se lagano protezali u svojim krevetima, dok su drugi već počeli da planiraju aktivnosti za predstojeći dan. Miris kafe se širio iz kuhinje, dok su se neki već spremali da se uhvate u koštac sa dnevnim zadacima.

– Nakon što su se svi elitari razbudili i okupili u zajedničkom prostoru, počele su da se razmenjuju prve jutarnje šale i priče. Neki su se prisećali događaja iz prethodnih dana, dok su drugi već smišljali nove planove za zabavu. Energija u Eliti je bila zarazna – uprkos kišnom jutru, atmosfera je bila puna optimizma i očekivanja.

BONUS VIDEO: