19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VELIKI ŠEF OVAKVO PONAŠANJE NEĆE TOLERISATI! Ovo je RAZLOG DISKVALIFIKACIJE kontroverzne Sare Stijović!

VELIKI ŠEF OVAKVO PONAŠANJE NEĆE TOLERISATI! Ovo je RAZLOG DISKVALIFIKACIJE kontroverzne Sare Stijović!

Rijaliti šou-program „Elita 8“ nedavno je započeo, ali već na samom startu došlo je do velike kontroverze i prve diskvalifikacije.

Foto: RTV PINK printscreen

Prva diskvalifikacija u Eliti 8

Veliki šef je obavestio sve takmičare da je Sara Stijović izbačena iz rijaliti takmičenja, što je šokiralo mnoge, s obzirom na to da se takmičenje tek zahuktalo.

Razlog za diskvalifikaciju potiče iz sukoba koji se odigrao prethodne noći. Naime, Borislav Terzić, poznat kao Terza, sukobio se sa Silvijom Patrik i Sarom oko navodne krađe piva. Terza je bio veoma uzrujan zbog situacije i nije se ustezao da iskaže svoje nezadovoljstvo, izgovarajući uvredljive reči i optužbe, što je dodatno pogoršalo atmosferu. 

– Sve vam dajem ovde, od mene kradete. Jeb… vam mamu u pič… bre, smradovi jedni smrdljivi – besneo je Terza.

– Uzela sam pivo od di-džeja, dao mi je dva gutljaja – rekla je Sara.

– Ne pričaj gluposti. Ja sam čistila, jela gov…, što ne bib uzela – rekla je Silvija.

– Pivo ću da kradem, ma idi – rekla je Sara.

Sara je pokušala da se opravda, tvrdeći da je pivo uzela od di-džeja, koji joj je ponudio dva gutljaja. Ipak, njene reči nisu smirile situaciju. Silvija je stala na Terzinu stranu, naglašavajući da je ona bila zauzeta čišćenjem i da nema razloga da krade pivo. Između učesnika se razvila prava rasprava, a njihova svađa bila je toliko intenzivna da je obezbeđenje moralo da interveniše kako bi umirilo strasti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara Stijović

Na kraju, nakon što je situacija malo splasnula, Sara je odlučila da se izvinjava Terzi, koji je njeno izvinjenje prihvatio. Iako se činilo da je sukob rešen, produkcija je, iznenađujuće, donela odluku da Sara mora napustiti rijaliti, što je izazvalo razočaranje među ostalim takmičarima.

Nakon što je obaveštena o diskvalifikaciji, Sara se brzo oglasila putem „lajva“ na Instagramu. Tamo je izrazila svoja osećanja o situaciji, razočaranju zbog izbacivanja i pokušala da objasni svoj ugao gledanja na celu situaciju. Njena reakcija naišla je na široku podršku njenih fanova, koji su bili u šoku zbog njenog izbacivanja, te su društvene mreže preplavljene ovom polemikom.

Ova prva diskvalifikacija u „Eliti 8“ postavila je visoke standarde za ostale učesnike i otvorila pitanja o pravilima i očekivanjima unutar takmičenja. Gledaoci su se pitali kako će se situacija razvijati dalje, kao i kakve će posledice imati na ostatak takmičenja. „Elita 8“ je, tako, već na početku pokazala da će biti ispunjena dramom i nepredvidivim momentima, a publika s nestrpljenjem očekuje nove epizode i uzbudljive zaplete.

BONUS VIDEO: