05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VELIKA BIVŠA LJUBAV MILJANE KULIĆ ULAZI U ELITU: Pink potvrdio VESTI, sprema se HAOS pred kraj rijalitija!

INFO

Kao i svakog utorka na imanju u Šimanvocima, aktuelni učesnici rijalti šou-programa „Elita“ imaju priliku da uživaju u ludom provodu koji im Veliki šef priređuje iz nedelje u nedelju. Kako se saznaje, sutrašnji događaj na adresi Bele kuće obećava dobru atmosferu, jer će gledaoci kraj malih ekrana, kao i svi takmičari, uživati u hitovima popularnog folkera, Darka Lazića.

Naime, velika bivša ljubav rijaliti zvezde Miljane Kulić sutra će ušetati na najpoznatije rijaliti imanje, a kako će ona reagovati, ostaje da ispratimo. Inače, pored folkera, učesnike će zabavljati i talentovana mlada pevačica Jelena Kostelnik, koja će svojim nastupom dodatno upotpuniti veče. Uz izvanredan muzički repertoar, za dobar bit i ritam biće zadužen DJ Neba, obećavajući vrhunski muzički doživljaj za sve prisutne.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić ulazi u Elitu

Podsećanja radi, nedavno je u rijaliti šou-programu „Zadruga“ došlo do dramatičnog okršaja između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole na imanju u Šimanvocima. Bivši partneri su kratko uživali u idiličnom odnosu nakon Čolićevog ponovnog ulaska, te su se sukobili javno pred kamerama, i to za vreme emisije „Gledanje snimaka“, zbog čega je i voditeljka Ivana Šopić odmah reagovala.

Naime, Nakon što je Miljana bacila Zolinih stvari u jezero, Zola je uzvratio istom merom, što se Kulićevoj, naravno, nije svidelo. Detaljnije pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: