03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

VELEOBRT, IPAK PUCA ŽOCOVA BOMBA: Amerikanac PRISTAO, oblači crno-beli dres

VELEOBRT, IPAK PUCA ŽOCOVA BOMBA: Amerikanac PRISTAO, oblači crno-beli dres

Terens Ros postaće novi košarkaš Partizana! Sjajni Amerikanac je celo leto povezivan sa crno-belima, a kada je izjavio da mu je Humska jedina opcija ukoliko bude išao u Evropu, grobari su blistali od sreće. On ih je zatim sve razočarao odgovorom na srpskom na društvenim mrežama „možda sledeće godine“ kada su ga upitali da li će obući crno-beli dres, ali i potvrdio da je dobio ponudu crno-belih. Ipak, sva je prilika da će on biti ta dugo čekana bomba Željka Obradovića.

Foto: Tanjug/AP

Terens Ros

Američki bek bi u Beograd stigao kao slibodan agent jer nema klub otkako je napustio Orlando. Ros je odličan na pozicijama „dvojke“ i „trojke“, a u svojoj najboljoj NBA sezoni beležio je prosečno 15,6 poena po utakmici u dresu Orlanda. Takođe, Ros je pobedio i na takmičenju u zakucavanju u NBA 2013. godine, iako je visok tek 201 centimetara. On je više od deset godina igrao u najjačoj ligi sveta ima prosek od 11 poena ostvarenih u dresovima Toronta, Orlanda i Finiksa.

Inače, Ros je srpski zet jer je njegova supruga Matijana rodom iz Srbije.

– Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram „preko bare“, to je jedina opcija – rekao je nedavno Ros.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);