25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VEIKA DRAMA OBELEŽILA POVRATAK ELITARA u Šimanovce! Marku Janjuševiću Janjušu SE NAGLO SLOŠILO!

INFO

Bivši učesnici „Elite“ Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić, Maja Marinković i Milena Kačavenda među prvima su danas došli u Šimanovce na snimanje popularne emisije Amidži šou.

Foto: INFO

Marko Janjušević Janjuš, Kačavenda, Aneli

Okupljene novinarske ekipe, među kojima je bila i ekipa našeg portala porazgovarala je sa bivšim elitarima, a potom im se i priključila u studiju.

Ono što su svi primetili, jeste da se Milena i Aneli nisu razdvajale, te da su se razdragano smeškale i fotografisale za društvene mreže, Janjušu iza leđa. Sudeći po reakciji bivšeg košarkaša, nije mu bilo najprijatnije i glavu je držao spuštenu, te su mnogi pomislili da mu je pozlilo zbog vrućine, ali i preterane konzumacije pića na sinoćnoj žurki.

Foto: INFO

Marko Janjušević Janjuš, Kačavenda, Aneli

Podsećamo, Marko Janjušević Janjuš se sinoć pojavio na žurki, koja je organizovana povodom završetka „Elite 7“. Bivši košarkaš je dao intervju za okupljene medije i to u vidno pripitom stanju, što su mnogi komentarisali kao veliki blam. Sve vreme je zaplitao jezikom dok je pričao.

INFO

Foto: INFO

Marko Janjušević Janjuš

– Ne znam da li ste upućeni u to, ali priča se da nameštano ja i moja bivša žena. Ma, nek p*še k*rac – rekao je Janjuš na početku, a zatim smo krenuli da ga ispitujemo o Aneli Ahmić.

– Nisam se video sa Aneli, ne znam ni da je devojka tu, čuo sam da je u nekoj emisiji. Rekla je da joj nisam čestitao drugo mesto? Kad je to rekla? Stvarno, svaka joj čast, pozdravite je. Da li ste čuli kad su rekli da sam ja sve zbog rijalitija radio? Nemojte me zezati… Pitajte me za bilo koju drugu devojku od „Zadruge 1“ do „Zadruge 7“, samo da to nije Aneli – šokirao se bivši učesnik „Elite“ i posvađao sa novinarima, a nije želeo ni da priča o porodičnoj tragediji:

– Borim se. Čuo sam se sa porodicom. Ne volim da pričam o tome (smrtnom slučaju), nisam potencirao da se o tome priča, razumite me – dodao je Janjuš.

BONUS VIDEO: