19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA! Izvadila keca iz rukava, pa „udarila“ repera u najbolniju tačku!

VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA! Izvadila keca iz rukava, pa "udarila" repera u najbolniju tačku!

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, snimala je lajv na društvenoj mreži TikToki tom prilikom je odlučila da pusti muziku. Svi su ostali zabezeknuti kada je pustila pesmu svog bivšeg supruga, „Maserati“, s obzirom da nisu u dobrim odnosima i da ju je on u rijalitiju ostavio zbog Mione Jovanović, nakon čega su se i zvanično razveli.

Podsetimo, Vanja i Ša su izneli brojne optužbe i prljav veš jedno o drugom, a reper je TikTokerku čak optužio da je krišom abortirala njegovo dete, što je javnost šokiralo. Ona je to u više navrata demantovala, a kako nisu stigli da obave razgovor nakon „Elite“, čini se da Vanja ima potrebu da provocira bivšeg supruga putem društvenih mreža, što je učinila i ovom prilikom.

Nenad nije reagovao na ovu provokaciju, kao ni Miona, koja trenutno živi sa Ša u njegovom stanu.

Inače, Vanja je u kontaktu sa Mioninim bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom Panterom, kome je Maja zabranila svaku komunikaciju sa njom, ali Krofak ne mari za to, pa se i dan-danas prate preko Instagrama i čuju. Vanja i Stanislav su u jednom momentu bili veoma prisni, pa su mnogi sumnjali da će uploviti u ljubavni odnos, ali je Krofak u međuvremenu stupio u vezu sa Majom Marinković.

– Nakon svega smo došli u emisiju „Narod pita“, i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak – rekao je Stanislav Krofak za Pink, nakon svađe sa Majom zbog Vanje.

BONUS VIDEO: