13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UZNEMIRUJUĆE! Pojavio se snimak kako Zola MAŠE PUŠKOM, izbio HAOS zbog ovih scena!

UZNEMIRUJUĆE! Pojavio se snimak kako Zola MAŠE PUŠKOM, izbio HAOS zbog ovih scena!

Bivši takmičar rijalitija „Elita 7“, Lazar Čolić Zola, ponovo je privukao pažnju javnosti svojim kontroverznim ponašanjem. Naime, Zola je nedavno objavio snimak na svom Instagram profilu na kome se vidi kako se vozi sa prijateljem u kolima. On je sedeo na vozačevom mestu, menjao muziku i mlatarao puškom dok ga je prijatelj vozio.

Ovaj snimak izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su osudili Zolu zbog neodgovornog ponašanja i nedostatka svesti o ozbiljnosti situacije. Mnogi su se zapitali da li je puška koju je Zola mlatarao zaista bila plastična, kao što je tvrdio, ili je možda reč o još jednom pokušaju privlačenja pažnje javnosti.

Lazar Čolić Zola poznat je po svom kontroverznom ponašanju i sklonosti ka skandalima još od vremena kada se takmičio u rijalitiju „Elita 7“. Nakon izlaska iz rijalitija, Zola je nastavio da intrigira javnost svojim postupcima, a ovaj snimak samo je jedan u nizu koji su izazvali burne reakcije.

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola Elita 7

 

Zola se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta, ali njegovi pratioci na društvenim mrežama su podeljeni – dok jedni osuđuju njegovo ponašanje, drugi ga podržavaju i brane.

Ovaj snimak još jednom je pokazao da Lazar Čolić Zola i dalje privlači pažnju javnosti svojim ponašanjem, ali postavlja se pitanje da li je to cena koju je spreman da plati kako bi ostao u centru pažnje. Ostaje da vidimo da li će se Zola oglasiti povodom ovog događaja i kako će se cela situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO: