13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UŽIVO U PROGRAM SE UKLJUČIO SLAĐIN SPONZOR: „Poršelina mi je UNIŠTILA ŽIVOT, ona me je OMAĐIJALA“

INFO

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita“ voditeljka Ana Radulović ugostila je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7″ i to Lepi Mića, Slađa Lazić Poršelina i Luka Majčica. U jednom trenutku se uživo uključio gledalac koji je izazvao muk u studiju. Naime, Slađa Lazić dobila je ponudu da dobije sponzora, koji želi da je upozna sa svetski poznatom starletom Kim Kardašijan. 

Čombe iz Finiksa se uključio u program, te se obratio Slađi:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Narod pita

 

– Slađa mi je uništila život, ja sam se toliko zaljubio u nju. Jedinstvena prilika da Slađu upoznam sa Kim Kardašijan. Ja sam na Zlatiboru stalno i imam veliki inventar. Ti si mene očarala i omađijala. Ne znam kako da doprem do tebe, ja želim da budem tvoj sponzor -rekao je gledalac.

– Ju gospodine, ja ne znam šta da vam kažem – rekla je Slađa.

– Kako se zaradio roleks, na lizing ili pušenje? – pitao je gledalac.

– Zaradi se u rijalitiju, ja ne razumem kakvo je ovo pitanje – rekla je Slađa.

– Moram da pozdravim Lepog Miću, umesto što te kude moraju da znaju gde si ti sve bio i šta si prošao. On je moj prijatelj već 30 godina i upoznali smo se u Americi kad je pevao -rekao je gledalac.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Narod pita

 

Podsetimo, Slađa je govorila i o odnosu sa Majom Marinković:

– Čujemo se preko telefona, videla sam nešto za raskid po novimama, ali ne pitam za to. U korektnim smo odnosima, smatram je drugaricom, ali ne kao pre. Išla sam srcem u taj odnos i jako su me povredile neke informacije. Meni nije normalno da me ogovara neko s kim se družim. Bile smo kao dve sestre, zajedno smo sve proživljavale. Mislim da je presedan bio kad sam počela da se družim sa Aneli, Anitom i Anđelom jer ih je ona tad smatrala neprijateljima. Mislim da Maja tek sad shvata kakav sam ja prijatelj – rekla je Slađa.

ONUS VIDEO: