16/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UROŠ STANIĆ NIKAD SIGURNIJI U SEBE! Najavio jednu stvar u Eliti 8, a ovo mu je najveća podrška!

UROŠ STANIĆ NIKAD SIGURNIJI U SEBE! Najavio jednu stvar u Eliti 8, a ovo mu je najveća podrška!

Uroš Stanić, dobro poznati učesnik Elite 7, ušao je i u ovu sezonu rijalitija, pa je najavio da će sada biti najbolja verzija sebe.

Najveća podrška u svemu mi je majka, a što se ostatka porodice tiče, ne zanima me šta misle o meni. Srećan sam i ulazim kao zauzet, ali to se kod mene nikad ne zna. Osoba iz Austrije, dobar jedan biznismen mi je ukrao srce, ali nije isključeno da svakako imam intimne odnose u rijalitiju – rekao je on i šokirao je sve onim što je bez ustezanja ispričao. 

Foto: Printscreen/PINK

Uroš Stanić je rekao da ulazi u Elitu 8 zbog sebe i majke

 

Inače, učesnik Elite 8 Mića Jovanović kaže da je spreman na sve u rijalitiju, ali da nikad sebi ne bi dozvolio da pred kamerama ima intimne odnose. 

 Svima mogu da pomrsim konce, samo u zavisnosti od toga kako se ko postavi prema meni. Ako se desi da se zaljubim svakako da ću se prepustiti emocijama. Intimne odnose ne planiram, ne volim ljude kojima je to jedina stvar koja može da ih održi pred kamerama. 

Foto: Printscreen/PINK

Uroš Stanić je rekao da ulazi u Elitu 8 zbog sebe i majke

 

Podsećamo, nedavno se starleta Aneli Ahmić vratila na velika vrata u rijaliti, pa je pred ulazak u Elitu 8 u studiju Pinka pričala o bivšim momcima. To je bila tema koja je sve zanimala, budući da se o tome dosta raspredalo.

Ona se rasplakala u studiju jer neće dugo da vidi dete, pa je bila vrlo emotivna.

– Ne mogu da lažem da sam dobro, osećam se loše i patim što zbog deteta, što zbog nekih situacija. Navikla sam se na život napolju, a sad se opet odvajam od ćerkice. Ako izdržim sve ovo, znam da ću biti najponosnija na sve. Mislim da će bi ćerka jednog dana reći, hvala mama što si uradila sve što si mogla za mene. Hoću da obezbedim dete, zato sam tu. Što se bivšeg tiče, a svi znamo na koga se misli, ne želim da na njemu bude fokus jer nije zaslužio, pa ću pričati o drugim temama. 

BONUS VIDEO: