16/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UROŠ RAJAČIĆ OPLEO PO PAROVIMA U ELITI! Evo za koga nikako nije imao lepe reči! (FOTO)

UROŠ RAJAČIĆ OPLEO PO PAROVIMA U ELITI! Evo za koga nikako nije imao lepe reči! (FOTO)

Učesnik Elite Uroš Rajačić izneo je za crnim stolom razne tvrden o parovima u Eliti. Naime, u toku je podela budžeta Uroša Rajačića, a dva velika odmah je dao Marku Janjuševiću Janjušu i Lazaru Čoliću Zoli.

Janjuš je moj drug i brat od prvog dana. Mogao si da skratiš ovu muku, ali sad trpi – rekao je Uroš.

Ne trpim više, gotovo je – rekao je on. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nastao muk za crnim stolom tokom podele budžeta

 

Onda rokaj. Isto veliki budžet ide i za Zolu. Vidi se da ste vas dvojica drugovi, imate kodekse drugarstva – prilao je on.

Bora i Milica mali i srednji budžet. Ona je za mene dobar čovek, nije folirat i do prvog dana ima svoje mišljenje i stav.

Foto: RTV PINK printscreen

Nastao muk za crnim stolom tokom podele budžeta

 

Ša srednji budžet, Miona mali. Ša se toliko nagrdio, ja ne mogu da verujem da je on ovde najveća zvezda, muzička institucija. Ja ne znam šta je njemu ovo trebalo da divlja ovde. Miona, ne mogu da kažem da mislim da si folirant, ali mislim da ne znaš gde biješ u ovom odnosu. Mislimda će porodica jako da utiče na tebe jer ove scene niko ne voli da gleda. Ne razumem zašto Ša nema povrenje u tebe. Ti si meni mutna za Stanislava, jer ili si toliko hladna ili igraš rijaliti – govorio je on.

Inače, Nenad Aleksić Ša odlučio je da pristane i dopusti Mioni Jovanović da prihvati zadatak Velikog šefa i da stane na ,,ludi kamen“ sa Stanislavom Krofakom. Međutim, taj pristanak je sa sobom doneo i ultimatum, da Miona ne sme nikako da ide u hotel ,,Zadruga“ sa Stanislavom, na šta je ona odmah pristala. 

Nakon što je ušao u Belu kuću sa ostalim takmičarima, ujedno je stiglo i pismo Velikog šefa u kom su mladenci morali da izaberu uloge ostalih. Stanislav je za majku i oca izabrao Jelenu i Ivana Marinković, dok je Miona izabrala Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića. 

BONUS VIDEO: