08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UHAVĆEN U TAJNIM PREGOVORIMA SA JELENOM ILIĆ! Uroš zadao NAJNIŽII UDARAC Ivanu Marinković – OVO ĆE GA UNIŠTITI

INFO

Uroš Rajačić je sinoć bio gost u popularnoj emisiji „Narod pita“, gde je ušao u žestoku raspravu s Ivanom Marinkovićem, koji je još uvek zakoniti muž njegove buduće devojke Jelene Marinković Ilić. Suočavanje između njih dvojice bilo je vrlo intenzivno s obzirom na to da je tema emisije dotakla privatne aspekte njihovih života i odnosa sa Jelenom. Dok su se emisije odvijale i reklame su bile u toku, Rajačić je iskoristio pauzu da se opusti i zapali cigaretu ispred zgrade snimanja emisije.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš, Ivana, Ivan Marinković

Taj trenutak je iskoristio i za dopisivanje sa Jelenom, i taj trenutak je zabeležio paparaco portala Pink.rs, što se kasnije brzinom svetlosti raširilo društvenim mrežama. Dok je stajao ispred zgrade i pušio cigaretu, Rajačić je bio vidno zauzet svojim telefonom, smejuci se dok je čitao poruke koje je razmenjivao sa Jelenom. Ova scena nije promakla medijima, koji su zabeležili njegovu reakciju i ponašanje tokom te pauze.

Uroš je potom priznao je voditeljki Ivani Šopić da se čuo sa Jelenom Marinković, te otkrio i šta mu je rekla za vreme reklamnog bloka.

– Uroše, da li si se čuo sa Jelenom na reklamama – upitala je Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić

– Jesam, rekla mi je da je trebalo da se čujemo i da me posavetuje za emisiju. Rekla je da ne dopustim da me navlače, kao da ne volim životinje – rekao je Rajačić.

Ovaj incident je dodatno uzburkao medijsku pažnju i stvorio još više tenzija u već napetoj situaciji između Rajačića i Marinkovića.

BONUS VIDEO: