03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UGROŽEN ŽIVOT NENADU ALEKSIĆU ŠA! Svakog časa može da doživi MOŽDANI UDAR, odbija da pije lekove! ŠOK!

INFO

Reper Nenad Aleksić Ša, aktuelni učesnik rijalitija šou-programa „Elita“, trenutno se suočava sa teškim emocionalnim izazovima zbog svadbe svoje devojke Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka, MMA borca Stanislava Krofaka. Tokom ceremonije sklapanja braka, Aleksić je bio poput tempirane bombe, što je izazvalo zabrinutost kod njegovih najbližih.

Naime, kako se saznaje, reper se suočava sa zdravstvenim problemima izazvanim stresom. Prema rečima njegovog najboljeg prijatelja, Ša ima visok krvni pritisak i neretko se požali na glavobolje koje se javljaju kada se iznervira. Iako je dobio adekvatnu terapiju, Nenad je odbio da je koristi, što dodatno ugrožava njegovo zdravlje.

 Nenad ima visok pritisak, kada se iznervira njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je pre nekoliko meseci adekvatnu terapiju, međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život – otkriva najbolji drug repera, prenosi Star, te nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša ima problem sa pritiskom Elita 7

Njegova porodica je u strahu i samo mole Boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra sa životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vredan njegovog života i zdravlja.

Podsećanja radi, Stanislav Krofak je savetovao Mionu Jovanović da joj Nenad Aleksić Ša ne misli dobro, te je upozorio na njegov „bolestan“ način razmišljanja.

Ne misliš da mi Ša misli dobro? – pitala je Miona.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Stanislav pričali o Ša Elita 7 Zadruga

– On razmišlja na bolestan način, čim si napravila neke stvari, on misli da imaš osećanja prema njemu, razmišlja kao psihopata, nisam čuo da ti priča nešto realno, ja mislim da sve što ti je obećavao da od toga nema ništa i nisi glupa da to sama ne shvatiš. On gde god odeš priča ti u koga gledaš. Zamisli odeš na nastup, on bi te zvao stalno na video poziv, a pritom si čula da ljubomoriše da se oblačiš u kupaći i da kad odete na more on ti stalno govori da se pokriješ. Ja ti govorim činjenice i stvari kako se on odnosio prema Vanji, to su bili sati razgovora. Po meni to nije normalno ponašanje – rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: