08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UGINUO PAS IZ RIJALITIJA! Učesnicima duša ISKIDANA na delove nakon TRAGEDIJE, svi su se SLOMILI OD BOLA tada (FOTO)

INFO

Vest o smrti jedne od najpoznatijih stanovnica imanja u Šimanovcima svoijevremeno je rastužila brojne obožavaoce rijalitija. Odlazak omiljene četvoronožne učesnice, psa Žute, odigrao se iznenada pre četiri godine.

Podsećanja radi, Žuta je delila život sa učesnicima rijalitija „Zadruga“ i stekla je slavu u popularnom TV formatu. Njena smrt raširila se pooput plamena tada na društvenim mrežama, a neutešni fanovi su se danima opraštali od nje. Opraštanje od jedne od omiljenih rijaliti zezda javno je izrazila i pobednica druge sezone, pevačica i influenserka Luna Đogani.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani se oprostila od psa Žute

Inače, Miki Đuričić, bivši takmičar „Zadruge“, bio je vlasnik Žute pre i nakon njenog izlaska iz rijalitija. On je otkrio da je psa kupio na najlon pijaci za tri hiljade dinara, a zatim istakao njen razmažen karakter.

Naime, Žuta je bila poznata po tome što nije slušala i volela je da davi kokoške komšijske. Interesantno je to što je imala svoju Instagram stranicu, što govori o njenoj popularnosti.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žuta

Ja sam Žutu kupio na najlon pijaci za tri hiljade dinara, bila je poslednje kuče koje je kučka okotila. Kaže mi čovek – daće mi je za pedeset evra, a ja njemu: “Imam samo tri hiljade“… I dao mi je – započeo je svoju priču Miki svojevremeno, pa je potom progovorio i o njenom karakteru:

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić sa ljubimcem Žutom

To je jako razmažen pas koji ništa ne sluša, davi kokoške komšijske. Imam i psa Belu, ona me sluša, a Žuta ne. Ja u rijaltii više neću ulaziti, ali Žuta ako bude htela – ona može da uđe u sledeću sezonu „Zadruge“, da zaradi honorar. Čudan je pas, čudan jako.

 

Miki Đuričić je čak tada predložio da Žuta može da uđe u sledeću sezonu „Zadruge“ i da zaradi honorar, ističući da je veoma čudan pas. Ova neobična ideja pokazuje koliko je Žuta bila omiljena među učesnicima i gledaocima rijalitija.

 

 

BONUS VIDEO: