20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UČESNIK „ELITE 7“ ČEKA DETE SA BIVŠOM SUPRUGOM! Potpuni preokret nakon informacije o razvodu!

INFO

Bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj izazvao je iznenađenje najavom da se povlači iz javnog života, nakon što je nedavno najavio razvod od svoje supruge Ivane. Iako je brak trajao samo 10 meseci, Požgaj je otkrio da planira da ponovo postane otac, izražavajući želju da se posveti porodici.

– Lepo smo razgovarali i povlačim se iz medija i sa malih ekrana. Prelazim u privredu i ozbiljne poslove, treba da se posvetim porodici i da Ivana i ja dobijemo bebca – izjavio je Požgaj putem Instagrama, iznenađujući mnoge svojom odlukom.

Pored vesti o planovima za proširenje porodice, Požgaj je takođe otkrio da se bori sa opakom bolešću. Naime, u jednoj emisiji je priznao da je primetio promene na debelom crevu, te da je dobio savet od lekara da se povuče, imajući u vidu njegovu prethodnu borbu sa kancerom.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Ovakve vesti su izazvale različite reakcije javnosti, a mnogi su izrazili podršku Požgaju u njegovim planovima za budućnost, kao i u borbi sa bolešću.

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija „Parovi“ i „Elita“ Aleksandar Požgaj nedavno je iznenadio javnost objavnom na društvenoj mreži Instagram. Naime, kako je najavio na svom profilu, danas će posle 13 časova potpisati ugovor sa televizijom Pink.

Požgaj je podelio fotografiju sa nekadašnjim cimerom iz „Parova“, Nenadom Marinkovićem Gastozom, te najavio i njegov ulazak, ali i ulazak starlete Nine Prlje.

– Pa kako drugo, posle dužeg vremena zajedno u rijalitiju Gastoz i ja! Na kraju me čovek ubedi da idemo zajedno, jer šta da radimo napolju. Realno. Stara ekipa na okupu, sa Ninom Prljom i drugim našima! Idemooo! Sutra posle 13 časova idemo da potpišemo ugovore, moram da ga vozim, jer je povredio nogu ludak – istakao je Požgaj, koji je u međuvremenu obrisao ovu objavu.

BONUS VIDEO: