05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UBIO JE BATINAMA! Komšije Sonje očajne: „IZGLEDAO JE KAO PSIHOPATA I ČUDAK, BILA JE USPEŠNIJA OD NJEGA“

UBIO JE BATINAMA! Komšije Sonje očajne: "IZGLEDAO JE KAO PSIHOPATA I ČUDAK, BILA JE USPEŠNIJA OD NJEGA"

U beogradskom naselju Medaković 3, u stanu, pronađeno je telo Sonje R.(50), koju je prema dosadašnjim rezultatima istrage batinama ubio nevenčani suprug Nemanja Š.

On je uhapšen i daće iskaz u Višem javnom tužilaštvu pošto je policiji priznao da je tukao suprugu.

INFO je posetila zgradu u kojoj je par stanovao na petom spratu. Komšije su šokirane da se desio zločin nad njihovom omiljenom komšinicom.

– Znam je 12 godina i uvek je bila tiha, fina, nasmejana, ljubazna. Baš dobra žena. Strašno humana, skupljala je i priloge  za decu. Mnogo mi je žao – rekla je jedna od prvih komšinica nesrećne žene za Republiku.

O mužu nesrećne žene komšije nemaju reči hvale, ali ističu da nikada čak ni oni najbliži nisu čuli svadju i buku iz sada zapečaćenog stana.

– On izgleda kao psihopata i čudak. Doselio se kod nje pre više godina, ali nije bio društven kao ona. Nikada nisu išli jedno pored drugog. Ona je išla napred, a ona nekoliko koraka iza i posmatrao je uvek. Izgleda da je bio ljubomoran. Mislim da je bila uspešnija i bolja od njega – zaključila je komšinica brišući suze.

Sonja R. koju su policija i hitna sinoć nasli mrtvu u stanu, na poziv njenog muza je inače sestra Vojkana Radoša uspešnog poslovnog čoveka i muža tv voditeljke Ane Pendić.

Na društvenim mrežama stranice 192_rs objavljen je snimak na kojem vidi trenutak kada je telo žene u crnoj vreći izneto iz zgrade i poslato na obdukciju.