18/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

U MINUT DO 12: Kao grom iz vedra neba, Todorić je napokon pristao na transfer!

INFO

Igrao se prošle sezone jako dobar fudbal u Donjem Crniljevu, što je dovelo do šampionskog pehara Opštinske lige i plasmana u Međuopštinsku ligu Pocerina.

Sportski sektor kluba zna da je viši rang veliki izazov, i s tim u vezi se ozbiljno pristupilo jačanju igračkog kadra za predstojeću sezonu. Prvenstvo je na programu predstojećeg vikenda, u prethodnih par nedelja opremu Rudara zadužila su letnja pojačanja, a sada je u „minut do 12“ stigao još jedan novajlija.

Dvadesettrogodišnji Đorđe Todorić konačno je pristao da dođe u Rudar, i on je sada i zvanično zadužio zeleno-crni dres. Reč je o nekadašnjem fudbaleru Vlašića i Vojvode Stepe iz Draginje, gde je imao i poslednji angažman.

U protekloj sezoni zajedno sa svojim saigračima tima iz Draginja stigao je do plasmana u zonski rang takmičenja, ali je sada ovaj brzonogi centarfor odlučio da promeni sredinu i da zaduži opremu Rudara. Todorić je za naš portal povodom transfera izjavio:

INFO

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Najnovije pojačanje

– Rođen sam u ovom mestu, ceo svoj život sam ovde i odlično poznajem sve oko i unutar kluba, pa je to jedan od razloga mog dolaska. Filip Anđelić i Nenad Stanojević sa kojima sam u Draginju igrao prošlu sezonu su već prešli u Rudar, oni su me malo uputili u dešavanja u klubu i da su svi u klubu povezani kao jedna velika porodica. Imajući u vidu koje su igrače doveli, mislim da će to biti jako dobra ekipa za ovaj rang takmičenja. Sa Filipom se i privatno jako puno družim i on je bio glavni menadžer u ovom transferu. Imao sam u vidu i da zbog privatnih obaveza neću moći redovno da treniram u Draginju, pa i ne bih bio od neke preterane pomoći u zoni. Mom sada već bivšem klubu želim puno sreće u zonskom rangu i da se u istom što bolje pokaže, proveo sam prelep period u njihovim redovima i puno im hvala na svemu. 

Dolaskom Todorića verovatno je završen prelazni rok što se tiče Rudara, osim u slučaju ako ne „iskoči“ igrač koji će svojim kvalitetom dosta značiti timu. Trener Darko Đurić je sa upravom odradio odličan posao po pitanju jačanja igračkog kadra, i sada je na fudbalerima da na terenu pokažu šta znaju.

U okviru prvog kola nove sezone, sastav Rudara za vikend gostuje ekipi Šipurske Livade, meč se igra u subotu, 24. avgusta sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: