16/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TU NE MOŽEŠ DA PUSTIŠ SVINJU DA SE IGRA, A NE DETE: Dejan Matić iz Beča o slučaju nestale Danke Ilić, pevač KIVAN na roditelje nesrećne devojčice! (FOTO)

Vesti

Ekipa portala Vesti posetila je Beč, odakle redovno izveštavamo o novim saznanjima o Danki Ilić (2). Popričali smo i sa pevačem Dejanom Matićem, koji je priznao da se šokirao kad je čuo vest o nestaloj devojčici, te da prvenstveno nije verovao u nju. 

Foto: Privatna arhiva

Dejan Matić sa porodicom u Beču

Ja nekako, nisam verovao ni u ovu koronu… Dolazi mi sin iz škole, opteretili ih sa koronom. Posle je ispalo totalno suprotno… Meni je sve to bilo nepojmljivo… Ne znam šta da kažem… – započeo je pevač za Republiku.

To je dete od dve godine, jednostavno nemam reči… Čini mi se, možda sam tad bio i mlađi, ali pošto sa ja došao iz Bosne, sav taj rat, pa posle bombardovanje, da ni upola nije kao ovo što se sad dešava... – priznao nam je Dejan.

Tu gde su oni došli, to ne možeš životinju da pustiš, svinju da se igra, a ne dete… Užas... – šokirao se pevač.

Vesti

Foto: Privatna arhiva

Dejan Matić sa porodicom u Beču

Inače, folk zvezda Dragana Mirković otkrila nam je juče da je sa dugogodišnjim prijateljem angažovala privatnog detektiva, kako bi pomogla u potrazi za Dankom.

Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Ja se nadam da će Austrija biti poslednja adresa male Danke, pre nego je nađemo, znam koliko mi se ljudi javilo posle objave, samo neka svako širom otvori oči. Čak je jedan moj prijatelj platio privatnog detektiva. Situacija me je jako potresla, kao i svaku majku, molimo se da bude pronađena – izjavila je Dragana Mirković za Republiku.

BONUS VIDEO: