20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRUDNOJ MILICI STIGLE POTRESNE VESTI IZ ELITE! Bora prekinuo program, nije više mogao da ćuti!

INFO

Trudna Milica Veličković donela je hitnu odluku da ostavi svog verenika Borislava Terzića Terzu, zbog flerta sa Sofijom Janjićijević. Sofija je sinoć otkrila Teodori Delić da joj je Terza poslao srce.

– On je bruka i sramota, ja ga ostavljam. Rekla sam da neću trpeti nijednu jedinu grešku, ovo je već previše za mene. Posle tri dana je pokazao ko je i šta je, meni je još lakše – rekla je Milica za „Pink.rs“.

Terza ni ne sluti šta se dogodilo u spoljnom svetu, pa je iz „Elite“ poslao poruku trudnoj Milici i poručio joj da čuva bebu, iako je ona uznemirena zbog dešavanja na imanju, pa je odlučila da ga ostavi i bebu odgaja sama.

Kako je vodio današanju emisiju „Amnezija“, Bora se na samom startu obratio trudnoj verenici, a gledaoci očekuju da čuju i njen odgovor, odnosno komentar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez

 

– Hteo bih da pozdravim moju porodicu, Comaru, čuvaj bebu. Ništa ne brini, sve je okej – rekao je Terza.

Podsećanja radi, Milica Veličković i Bora Terzić su postali poznati javnosti kao takmičari rijalitija „Elita 7“ gde su njih dvoje pronašli ljubav. Njihova veza je privukla pažnju gledalaca svojom iskrenošću i emotivnošću, te su postali jedan od omiljenih parova među fanovima ovog rijalitija. Sa početkom nove sezone „Elita 8“, Bora Terzić se vratio na male ekrane, a Milica ga je ispratila uz poruku podrške i ljubavi. Njihova veza je i dalje jedna od najpraćenijih u javnosti, te je bilo očekivano da se Milica oglasila tim povodom.

Na svom Instagram profilu, Milica je objavila fotografiju sa Borom i napisala emotivnu poruku u kojoj je najavila da će od subote pažljivo pratiti dešavanja u „Elita 8“ i podržavati svog verenika u novim izazovima. Njeni pratioci su iskazali oduševljenje i podršku, te su joj uputili brojne čestitke i pozitivne komentare.

BONUS VIDEO: