18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRESE SE PINK! Ivan u ZAVOJIMA, Žana ga RASKRINKALA zbog AFERE OKO NOVCA!

TRESE SE PINK! Ivan u ZAVOJIMA, Žana ga RASKRINKALA zbog AFERE OKO NOVCA!

U toku je emisija ‘Narod Pita’ a voditeljka Ana Radulović ugostila je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7″ Žanu Omniu i Ivana Marinkovića, koji su već na početku ušli u žestok verbalni obračun. 

– Od prvog susreta kod vas je bilo turbulentno, a sad nikad mirnije? -pitala je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

 

– Iskreno sam se uplašio od veštice iz Blera, tako da ne želim da joj prilazim -rekao je Ivan.

– Ja sam uvek na visini zadatka sa stajlingom, tako se i dolazi u emisiju, spremna sam za rasprave, možda mi i spadne šešir u toku noći -rekla je Žana.

– Zašto između vas postoji netrpeljivost? -pitala je Ana.

– Razmišljam da li da posedujem jedan vid uljudnosti jer ima zavijen prst od povreda na radu. Ivana je pokazala da je ženski petko bez polnog organa, svađao se samo sa ženama tako da moraćete njega da pitate zbog čega je započeo konflikt sa mnom. Spuštanje lopte kod mene neće biti, on koristi svoje prioritete zarad ličnih ciljeva ali nadovezaćemo se već u toku emisije. Sve što imam sa njim rešiću na sudu, dobio je krivičnu prijavu zbog mog deteta, veštačenja su izvršena tako da će se sve rešiti sudskim putem -rekla je Žana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia u emisiji ,,Narod pita“

 

– Vidi se da ima degenski vokabular, tako da se neću raspravljati sa njom, devojka nije normalna vidi se iz aviona -rekao je Ivan.

– Pravi se da je veliki igrač a tražio je od Matore 150 evra da bi preživeo, nema za šta pas da ga ujede -rekla je Žana.

– Trebao sam sinoć da idem na koncert Ed Širana ali sam slučajno priklještio prst kad sam nameštao krevet i završio u ambulanti, tako da to nije ništa novo -rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: