06/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRANSFER BLAMA: Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš – od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO)

INFO

Nakon žestokog sukoba koji je imala sa Stefanom Karićem u kome je on, između ostalog, pomenuo i Janjuša, zbog sinoćnje žurke tokom koje je Aneli Ahmić zajedno sa Urošem Rajačićem tražila zadatak od Drveta Mudrosti, oglasio se i sam Marko Janjušević. 

Naime, on je na svom Instagram profilu prozvao Aneli kada se osvrnuo na njen postupak od prošle noći, pa je na taj način otkrio i da nije kivan na Uroša:

Kad te bivša opere, a opet te sramota – napisao je Janjuš u svojoj instagram priči.

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš doživeo transfer blama

Podsetimo, zbog Anelinog i Uroševog zadatka je došlo do više sukoba u „Eliti 8“, a Mateja Matijević i Aneli su tokom noći žestoko zaratili.

Sve se desilo zbog toga što je Uroš tokom zadatka prešao granicu, a što mu je i Aneli zamerila. Posle toga je Mateja i njemu najavio razgovor.

Uroš je danas u više navrata govorio kako on nije ispao prijatelj prema Mateji, ali ni prema Anelinom bivšem momku Marku Janjuševiću Janjušu. 

Takođe, nakon skandalozne noći, oglasila se i Anelina sestra Sita Ahmić, koja je istakla da su tokom zadatka pale maske.

 Odmah da skratim priču, ne podržavam kompletno ponašanje, ali… Šta uradi jedan zadatak, moja Aneli nije ni svesna da je mnogima skinula sinoć masku! Navela sve da kažu svoja mišljenja i šta ustvari misle! Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran i koje su to lažne emocije između njih, što u ljubavi, što u prijateljstvu – poručila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO: