09/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRAGIČNA PRIČA REPERA COBIJA: Majka mu je preminula, a onda je izgubio i oca, otkriveni potresni detalje odrastanja! (FOTO)

TRAGIČNA PRIČA REPERA COBIJA: Majka mu je preminula, a onda je izgubio i oca, otkriveni potresni detalje odrastanja! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni reper Slobodan Veljković Cobi rođen je u Beogradu ali je odrastao u Prokuplju u kom je zajedno sa svojim roditeljima i živeo. On je detinjstvo proveo u Tabakmali, naselju u Prokuplju odakle nosi mnogo uspomena i o kom je čak i pevao u svojim pesmama. Danas tamo živi njegova rodbina, a u njihovoj porodičnoj kući živi Cobijeva strina Biljana Veljković.

Foto: Vesti

Slobodan Veljković Cobi

 

Ja sam mu strina, najmlađa strina… Mama mu je umrla, posle dve godine umro mu je i otac, to ga je dosta dotuklo. Ali, ne da se, on voli da se vraća ovamo i stalno dolazi u Prokuplje. Nešto je sređivao, sad je stao, ali dobro… Svi smo ponosni na njega, on je stvarno dobro dete. Dolazi i Jelena isto – govori Cobijeva strina i nastavlja za Blic:

Foto: Instagram.com

Cobi Instagram

 

– Njemu je bilo super detinjstvo, on kao jedinac, imao je sve što je poželeo. Smrt njegove majke i njegovog oca nas je mnogo pogodila, meni je mnogo teško to što je ostao sam. On se bori, ali teško mu je, i kad dođe ovde, najteže mu je kada otvori kuću i nema tu svoje roditelje. Ja mu to nadomešćujem koliko mogu, kao i moj muž. Inače, on je dete jako popularno, nikada mi nije dosađivao ni u čemu.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);