05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TOTALNA DOMINACIJA! Vučićeva lista razbila opoziciju sa još većom razlikom na ponovljenim izborima u Nišu!

TOTALNA DOMINACIJA! Vučićeva lista razbila opoziciju sa još većom razlikom na ponovljenim izborima u Nišu!

Lista ‘Aleksandar Vučić’ ubedljivo je pobedila na ponovljenim izborima u Nišu i time je SNS povećala prednost.

Nakon ponovljenog glasanja u Nišu, lista ‘Aleksandar Vučić – Crveni Krst sutra’ ostvarila je ubedljivu pobedu i to sa 73 glasa.

– Na danas ponovljenim izborima za odbornike u Skupštini Gradske opštine Crveni Krst, na biračkom mestu broj 24, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke ostvarila je ubedljivu pobedu, osvojivši skoro 84% glasova. Ubedljiva pobeda naše koalicije posebno raduje ako uzmemo u obzir činjenicu da smo osvojili i nominalno veći broj glasova i veći procenat nego na izborima 2. juna, a da je izlaznost danas bila veća nego pre tri nedelje na istom biračkom mestu – saopštio je GO SNS Niš i dodao:

I pored stalne medijske hajke kojoj je naša koalicija izložena u protekle tri nedelje, kao i kakofonije optužbi upućenih kako Srpskoj naprednoj stranci, tako i nezavisnim institucijama koje sprovode izbore i državnim organima koji vrše kontrolnu funkciju izbornog procesa, povećanje broja glasača za našu listu i povećanje procenta osvojenih glasova, pokazuje da se građani ne mogu prevariti, već da u vremenima kada, što unutrašnji, a što spoljni faktori pokušavaju da izazovu krizu, oni glasaju za rad, rezultate, stabilnost i posvećenost.

Kao što građani i sami mogu da zaključe, Vučićeva lista razbila je opoziciju sa još većom razlikom.

Bonus video