02/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

TIFINA ĆERKA KRENULA JE NJEGOVIM PUTEM, A BOLEST ŽENE GA JE ZAUVEK PROMENILA! Evo kako izgleda rokerova naslednica koja se okrenula METAL muzici! (FOTO)

TIFINA ĆERKA KRENULA JE NJEGOVIM PUTEM, A BOLEST ŽENE GA JE ZAUVEK PROMENILA! Evo kako izgleda rokerova naslednica koja se okrenula METAL muzici! (FOTO)

Foto: printscreen/ RTS Zabavni program – Zvanični kanal

Ćerka Mladena Vojičića Tife Sara Vojičić odlučila je da krene očevim stopama i bavi se muzikom, a svojim glasom i ponašanjem na sceni je vrlo brzo postala meta interesovanja javnosti. Za razliku od oca koji se bavio rokenrolom, Sara se odlučila za metal muziku.

Iako ne daje često intervjue, u onima koje je davala otkrila je koliko joj je otac pomogao u karijeri.

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim – rekla je ona jednom prilikom i istakla da uvek prati očev savet, a to je da sve što radi radi srcem:

– Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama – prenosi Story.

Tifina supruga, Ljiljana Matić Vojičić velika je podrška oduvek bila i suprugu i ćerki, a oni su bili uz nju kada joj je to bilo najpotrebnije. Ljiljana je pre nekoliko godina obolela, a kako lekari nisu imali rešenje za njenu bolest, ona se okrenula homeopatiji.

– Kroz homeopatiju sam otkrila jedan čarobni svijet, prije svega kroz pristup čovjeku i njegovoj bolesti, kakvog sam u svom srcu oduvijek osjećala ispravnim i prije svega ljudskim – rekla je davno ona, a kako mediji prenose njena bolest je Tifu promenila u potpunosti.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);