20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TERZA UŽIVO NA PINKU PRIZNAO SIMPATIJE PREMA SOFIJI! Ona odmah uzvratila, Milica izigrana pred POROĐAJ!

INFO

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u „Elitu 8“ kako bi sa takmičarima porazgovarao o izboru za Miss i Mistera nove sezone rijalitija, a ukućani su redom komentarisali takmičare, pobednike, ali i žiri.

Međutim, posebnu pažnju privuklo je izlaganje Borislava Terzića Terze, koji je izdvojio Sofiju Janićijević, kao i ona njega, a upravo je to razlog Terzinog raskida sa Milicom Veličković, sa kojom čeka dete. Naime, iako Terzić ni ne sluti šta se događa u spoljnom svetu, Milica je odlučila da stavi tačku na vezu sa njim i odgaja dete sama:

Foto: youtube.com/pink.rs

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza

 

– Sofija i Aneli, koja god da je osvojila to, ne bih menjao, a Mister Stefan naravno – rekao je Mateja. 

– Mrvica je prirodna, normalna, kulturna. Ima razlog da histeriše, a to ne radi. Ivana histeriše, pokušava da bude u centru pažnje i pokušava da se svađa. Za Mistera Viktor, on mi je najzgodniji i najlepši – govorila je Jordanka. 

– Sofija je na sebi radila da bi bila lepa, a ne da bi se unakazila. Banalno je da Ivana to komentariše, jer je rekla da bi se uradila cela. To su kompleksi – komentarisala je Mrvica.

– Sofija ima sve, kad prođe sija. Drago mi je da je normalna devojka, nije nafurana. Ima lepih riba, curica. Što se tiče muškaraca, Stefan je komplentan, ponašanje, šmeker, kao i Mateja, Najo, Zeko… Tako momci treba da izlgedaju – govorio je Terza, a Sofija nije skidala osmeh sa lica slušajući komplimente na svoj račun.

BONUS VIDEO: