16/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TEJLOR SVIFT JE MILIJARDERKA: Pojavila se na prestižnoj listi, a zbog OVOGA se razlikuje od ostalih izvođača!

Vesti

U neočekivanom obrtu događaja, američka pop senzacija Tejlor Svift se pojavila na Forbsovoj listi svetskih milijardera, sa neverovatnom neto vrednošću od 1,1 milijardu dolara. Ovaj uspeh je stavlja rame uz rame sa Samom Altmanom, kreatorom ChatGPT, koji takođe se može pohvaliti milijarderskim bogatstvom. Ipak, na vrhu liste su vlasnici francuskog giganta za luksuznu robu LVMH, Bernard Arnault i njegova porodica, sa procenjenim bogatstvom od 233 milijarde dolara.

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Nedavno izdanje Forbsa otkriva rekordnih 2.781 milijardera u 2024. godini, što predstavlja povećanje od 141 pojedinca u poređenju sa prethodnom godinom. Ovaj porast naglašava rastuću koncentraciju bogatstva među globalnom elitom, sa ukupnim bogatstvom koje doseže približno 14,2 biliona dolara.

Tejlor Svift se, ulaskom u klub milijardera, ističe kao novi prekretnički trenutak u zabavnoj industriji, pokazujući ogroman finansijski uspeh koji je postigla tokom svoje karijere. Kao što je Forbs preneo, Tejlor je svoje bogatstvo stekla isključivo kroz pisanje tekstova i nastupe, bez otvaranje drugih firmi, kao što su neke od pevačica koja su se našle na pretižnom spisku radile. 

Vesti

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Podsećanja radi, Tejlor je već godinu dana na svtskoj turneji, a tokom jednog nastupa u Singapuru došlo je do strašne oluje i udara gromova zbog čega su svi hitno evakuisani i koncert je kasnije održan. Tejlor Svift je odmah prekinula nastup i zajedno sa ostalim članovima tima napustila scenu. Organizatori su brzo reagovali i pružili podršku publici tokom evakuacije, istovremeno radeći na ponovnom uspostavljanju reda i bezbednosti kako bi se nastavak koncerta mogao odviti bezbedno.

BONUS VIDEO: