19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TARI SIMOV DEČKO NE DOZVOLJAVA DA VIDI DETE: Osvanule ŠOK PREPISKE nakon raskida od kojih PODILAZI JEZA! (FOTO)

Vesti

Bivša učesnica rijaliti programa „Zadruga“, Tara Simov, sinoć je na svom Instagram profilu objavila vest da se razišla sa svojim partnerom Danilom Raičevićem. Ova veza je već duže vreme bila predmet medijske pažnje, a sada je došlo do javnog prekida. Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo sve jeste njeno priznanje da joj otac njenog deteta ne dozvoljava da uđe u stan gde joj se naslednik Nikolaj nalazi.

Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala – napisala je Tara Simov na Instagramu, a zatim i objavila njihove zajedničke prepiske:

I zato mi neće biti krivo jedan jedini dan što sam te ostavio. Nisi ispravna, nisi korektna niti si ikada bila niti ćeš ikada biti vrlo prosto. Stavi prst na čelo i zapitaj se zašto te nisam oženio nekad. Sada nakon svega… J*bigica, džabe si molila. Nisam rastao na šišarki. Nisam ja Ša i to sam dokazao – napisao je Danilo.

Ok, prekini da me zlostavljaš, zamoliću te ili ću te blokirati – rekla mu je Tara.

Nebitno, neću da dužim. Ima milion stvari koje bih rekao, ali biću čovek. Neću da budem bezobrazan. Ne računaj više na mene, ni za šta u životu. Zaboravi da smo se ikada poznavali  – napisao je Danilo.

Ok – kratko je poručila Tara.

I u Niš ne planiraj u petak da dođeš, da znaš još to. Mislim makar kod mene u stan – napisao je Danilo. 

Onda ga dovezi (dete) – odgovorila je Tara.

Hahahaha važi – napisao je Danilo.

Foto: instagram.com/printscreen

Tara i Danilo imaju sina Nikolaja

Ne mogu da spavam sa detetom u hotelu. Ružno je prema njemu – napisala je Tara.

Hahahaha… Ružno je prema njemu sve što ti radiš, sestro. To je jedino ružno. Ružno je što si mu ti majka, ništa drugo – napisao je Danilo i snimio joj glasovnu poruku. 

Počeću da kačim šta mi pišeš – zapretila je Tara.

Tara je potom optužila Danila da joj ne dozvoljava da uđe u stan u kom boravi dete.

Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete naglašavajući da je stan „njegov“ i da zbog toga neću ući tamo. U prevodu da idem da spavam u hotelu sa detetom ili da ga vodim za Beograd. Ostale delove možete sami protumačiti – napisala je Tara na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: