23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DATUM SVADBE: Pevačica spremna da izgovori SUDBONOSNO „DA“ Mukiju – Evo kada prave venčanje!

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DATUM SVADBE: Pevačica spremna da izgovori SUDBONOSNO "DA" Mukiju - Evo kada prave venčanje!

Pevačica Tanja Savić pronašla je sreću u vezi sa pilotom Mukijem Bešićem, a njihova ljubav je u potpunosti ispunjava. Tanja nije krila svoje zadovoljstvo i sreću, te je čak izjavila da se krčkaju planovi o svadbi i venčanju.

Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji avion, ja se bojim... – otkrila je pevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tanja Savić

 

Sećajući se svojih početaka na estradi, Tanja je istakla da je prošla kroz dugačak put od trnja do zvezda.

Bilo je mnogo izazova, spoticanja, brodoloma… Kad si živ čovek svašta ti se dogodi. Ispred mene nije bio kamen spoticanja, nego jedna stena malo veća. Ja sam tu stenu morala da guram, i danas je guram. Najteže je da se čovek bori sam sa sobom. To je ono što ostane s vama. Ako sebe ne volite dovoljno… Čovek mora da se druži sa optimističnim ljudima – izjavila je Tanja za Premijeru Vikend Specijal.

Foto: instagram.com/thelifeofmuki

Tanja Savić i Muki Bešić

 

Tanja je svojom iskrenošću i otvorenošću oduševila javnost, ističući važnost samoprihvatanja i borbe za sopstvenu sreću. Njen primer i životna filozofija inspirišu mnoge, dok njen uspeh na ljubavnom i poslovnom planu predstavlja pravu motivaciju za sve koji prate njenu karijeru.

BONUS VIDEO: