08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TAKMIČARE ČEKA VAŽNO SAOPŠTENJE: Produkcija mora HITNO da reaguje, večeras će se SAOPŠTITI ISTINA!

INFO

U rijalitiju „Elita“ večeras će se održati još jedna uzbudljiva emisija „Pitanja novinara“, koja će otkriti nove detalje o aferama takmičara. Mnogi gledaoci su veoma znatiželjni da saznaju šta će se sve otkriti večeras, a posebno su zainteresovani za moguće nove informacije o porodičnim odnosima Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Detalji o aferama takmičara

Večerašnja emisija „Pitanja novinara“ donosi nove detalje o aferama takmičara u rijalitiju „Elita“. Gledaoci su veoma uzbuđeni jer se očekuje da će ova emisija otkriti nove intrigantne činjenice o životima takmičara i njihovim skandalima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Strahovanja od mogućeg raskida

Jedna od najintrigantnijih tema večerašnje emisije je mogući uticaj novih detalja o porodičnim odnosima Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović na njihovu vezu. Mnogi strahuju da bi ovi detalji mogli dovesti do raskida njihove veze, s obzirom na to da je Nenadov otac već nekoliko puta javno uvredio Mionu.

Ovaj događaj će svakako privući pažnju gledalaca, a atmosfera u kući „Elita“ će biti napeta dok takmičari budu čekali da saznaju nove informacije o svojim aferama. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem iščekujemo večerašnju emisiju „Pitanja novinara“ i da vidimo kako će se sve ovo odraziti na dalji tok takmičenja.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislaas Krofak

 

– Veliki blam i poniženje za mene. Zeznuo sam se, nisam hteo da budem kum. To je greška, ali ispoštovaću. Ljudi misle da ću praviti haos, ali neću, obećavam. Nemam oko čega da pravim haos, ovo je zadatak. Gledaoci žele da vide to, ali ja verujem u sve ono što sam rekao. Mi smo najrazdvojeniji par, to forsiraju – rekao je Ša.

BONUS VIDEO: