29/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„TAKI VODI MAJU NA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE!“ Nakon burnog raskida Krofak ZATRAŽIO ZAŠTITU OD INSTITUCIJA – strahuje za svoj život?!

"TAKI VODI MAJU NA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE!" Nakon burnog raskida Krofak ZATRAŽIO ZAŠTITU OD INSTITUCIJA - strahuje za svoj život?!

Raskid Stanislava Krofaka i Maje Marinković već neko vreme podiže veliku prašinu u javnosti, a Maja je izazvala buru komentara nakon gostovanja u emisiji „Narod pita“, kada je pokazala svoje modrice.

Foto: printscreen/RTV Pink

Majine modrice

Gledateljka koja se uključila u program je otkrila da se Maja u Zagrebu našla sa svojom podrškom i tom prilikom otkrila da se Stanislav dopisuje sa drugim devojkama. U pomenutoj emisiji Maja nije želela previše da govori o datoj temi, te su svi posumnjali da joj je modrice naneo Stanislav, a informacije koje su procurile na društvenim mrežama šalju neku sasvim drugu sliku i navode da je Maja tukla te devojke, a čak i da je intervenisala policija.

Podsećamo, starleta i MMA borac su boravili u Hrvatskoj, a pre toga su boravili na Crnogorskom primorju. Sve je bilo savršeno u Budvi do jednog momenta, kada je, kako Star saznaje, Maja spazila devojku koja je htela da flertuje sa Stanislavom.

Kako tvrdi izvor s lica mesta, Maja je prvo nekoliko puta prilazila devojci da je upozori, a zatim je počela da je udara pesnicom.

Čini se da se slična scena dogodila i u Hrvatskoj, odakle su isplivali navodi da je Maja saznala da se Stanislav dopisuje sa drugm devojkama, a nakon toga je navodno napravila haos i fizčki se obračunala sa konkurencijom.

Foto: facebook.com

Maja i Stanislav

 

Naš članak je stigao do širokog auditorijuma, a ljudi su imali najrazličitije komentare po ovom pitanju.

– Tukla po Srbiji, a sad i po Zagrebu, posesivna, bezobrazna, tri kontinenta – glasio je jedan komentar.

– Maja ima šifru! Taki mora da je vodi na lečenje kod psihijatra umesto kod doktora plastičara – nadovezao se drugi.

Naredni komentari išli su u smeru toga da se čak i jedan MMA borac plaši Maje i strahuje za svoju bezbednost.

S obzirom da još uvek ne postoji zvanična potvrda sa bilo koje strane, za sada je razlog raskida još uvek obavijen velom misterije.

BONUS VIDEO: